Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Serdar Eren Maicon Fernando hatta Mariano hala gitmedi mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kolumuz kesilse sarı kırmızı akar GSC hakimlerinin vereceği her türlü cezaya razıyız.@Melih Peker doktor seni yakanı yakarım
Forvet transferi için aklındaki ismi sır gibi saklayan Abdurrahim Albayrak'ın aklındaki ismi unuttuğu, bu nedenle transferin yapılamadığı söyleniyor.
10 miyona Arap kluplerine satılması muaazam değil rezilliktir 15 den aşşagı vermemeleri lazım 8taşın fikosunda olsa 15 den aşşagı satmazdıBelhanda 10 gibi bir rakama satılması muazzam olur. Akıllı bir yönetim aslinda bu paralar ile cok iyi bir değişim yapardı ama transfer becerisi yok bunlarin. Maicon ve fernando da satilsa tamamdır.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Opta
Troll
Beşiktaş dün Babel'i gönderip, bugün Pjaca ile ilgileniyor. Ama biz hala forvet alamadık. Gerçekten bu beceriksizliğin sonu nereye varacak merak ediyorum.
Kolumuz kesilse sarı kırmızı akar GSC hakimlerinin vereceği her türlü cezaya razıyız.
Çok yüksek yıllık ücreti, ondan fazlasini vermeli gidecegi kulüp. Kolay değil 15e satmak. Josef falan belhanda kadar kazanmıyordu. 4 milyon kazaniyor bizde.10 miyona Arap kluplerine satılması muaazam değil rezilliktir 15 den aşşagı vermemeleri lazım 8taşın fikosunda olsa 15 den aşşagı satmazdı
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burda şunu atlıyoruz. Prijovic'e verdikleri yıllık 2 civarı bir şey tahmini Belhanda'ya verecekleri yıllık ise minimum 5-6 milyon olacaktır. Adamlar toplam bütçe belirliyorlardır o transfer için o yüzden maaşı yüksek olana bonservis verirken daha eli sıkı oluyorlar tahminim.Normal bir takıma satsan dediğin tamam ama Prijovic'e 10 milyon euro veren takıma Belhanda'yı 10 ve üstüne satabilirsin.
Taraftarlarina hos gorunmeye calisiyorlar.Beşiktaş dün Babel'i gönderip, bugün Pjaca ile ilgileniyor. Ama biz hala forvet alamadık. Gerçekten bu beceriksizliğin sonu nereye varacak merak ediyorum.