Hakan Atasoy
Parçalı Üye
- 29 Aralık 2013
- 4.127
- 2.767
- 1.023
Daha bir forvet bile alamayan beceriksizlerden birde ortasaha transferi bekleyeceğiz. Umarım böyle bir hataya düşmezler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tek korkum satanın bu yonetim olmasıEğer yerine adam aldıysan gidebilir. Aksi taktirde satan şampiyonluğu net olarak satmıştır.
Tamamda o Arapların sorunu bizim değil. Tok satıcıyı oynamayı beceremeyen bir yönetim var. Al ittihad 1 yıl içinde 50 milyon euro bonservis ödemiş. Hem Belhanda'ya yüksek yıllık ücret hem de bize yüksek bonservis ödeyecek güçleri var.Burda şunu atlıyoruz. Prijovic'e verdikleri yıllık 2 civarı bir şey tahmini Belhanda'ya verecekleri yıllık ise minimum 5-6 milyon olacaktır. Adamlar toplam bütçe belirliyorlardır o transfer için o yüzden maaşı yüksek olana bonservis verirken daha eli sıkı oluyorlar tahminim.
Doğru veya değil. Mevcut durumda bile biz çok beceriksiziz. Sırf Fatih hoca hürmetine takımı takip ediyorum. Gerçekten bıkkınlık derecesine getirdiler artık. Sorarlar adama yarım sezonda hiç mi planlama yapmadın diye. Şu transfer dönemi bir bitsin. Taraftar tatmin olmazsa yapılan transferlerden bu yönetimin ipi çekerler.Yerine adam almayacaklarini acikladilar
Belki sadece bir sag bek gelecekmis yoneticileri soyledi
Belhandanın satılması demek bu şahsiyetin oynaması demek. Sizde hala akıllanma yok galiba?
Mart ayında dönecek olan emre mi? şaka galibaNiye ?
Emre orada ondan iyi yapar.
Benim tahminim Alan da oynayabilir. Mesela
Teteh
Onyekuru Alan Feghouli
Doğru veya değil. Mevcut durumda bile biz çok beceriksiziz. Sırf Fatih hoca hürmetine takımı takip ediyorum. Gerçekten bıkkınlık derecesine getirdiler artık. Sorarlar adama yarım sezonda hiç mi planlama yapmadın diye. Şu transfer dönemi bir bitsin. Taraftar tatmin olmazsa yapılan transferlerden bu yönetimin ipi çekerler.
Bizimkiler onu da beceremiyor. Gittikçe sevimsiz gözükmeye başladılar. Bir tek fatih hocaya üzülüyorum.Taraftarlarina hos gorunmeye calisiyorlar.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi