Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
Gidene sevinmeyin beyler , Basımızda Rize nin köyüne muhtar olamayacak adam var . Transferin son günü Çıkar Galatasaray ın gelecegini tehlikeye atamazdık der , çıkar işin içinden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ittihad formasi almayi dusunuyor musun
ölümü gösterip sıtmaya razı etmek doğru bakış açısı mı yani aslında hiçbir fark olmaz öylede böylede kötüyüz hiç değilse giderlerse transfer olma ihtimali az bile olsa var..Belhanda nin gitmesini isteyenlere Selçuk , Maicon un gitmesini isteyenlere Ahmet Çalık uyarısında bulunmak lazim
Sukurler olsun gitti rengdas.ne oldu malhanda gidiyor mu?
Resim yolla da gorelim gercek hesap mi diyeAl Ittihad'ın resmi Instagram hesabı, Younes Belhanda’yı takibe almış.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Transfer döneminde fazla gerilmemek için girmiyorum çünkü bu yönetime güvenim 0 eldeki adamları satıp yerine adam koyma konusunda yaz döneminden sonra bir kez daha bunu yaşamamak için transfer haberlerini bile takip etmiyorum ara ara gündeme bakıp çıkıyorum çünkü bir kere bu becereksizliği yapan adamlar bir daha yapmaması için bir sebep yokozan sen nerdesin kardeşim ya,pozitif reis nerdeydin