Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gidene sevinmeyin beyler , Basımızda Rize nin köyüne muhtar olamayacak adam var . Transferin son günü Çıkar Galatasaray ın gelecegini tehlikeye atamazdık der , çıkar işin içinden

Ne demişti Ünal Aysal; ''Küçülerek büyüyemezsiniz''

Kimi alacaksınız lan Belhanda'nın yerine bu saatten sonra? Hoca da istifasını verip giderse kendinize yurtdışı bileti arayın.

Belhanda - Maicon - Fernando giderse hayal edilen oyuncular Haraslin - Renato Augusto - Mangala , Olacak olan Ahmet Çalık - Selcuk İnan - Emre Akbaba

Bu saatten kac transfer yapildigi ve isimlerin ne olacaginin hicbir onemi yok. Birileri acilen istifa etmeli yada ettirilmeli. Forvet transferi 4-6 Ocak arasi aciklanmis olmaliydi.

IMG_20190113_223153.webp

Ali Naci(bipspor) yazmadigi surece Belhanda gitti haberlerine inanmayin

Donk 10 numara oynar bence
Ay love hocam

Galatasaray Düşmanlarının .........

Belhanda nin gitmesini isteyenlere Selçuk , Maicon un gitmesini isteyenlere Ahmet Çalık uyarısında bulunmak lazim
ölümü gösterip sıtmaya razı etmek doğru bakış açısı mı yani aslında hiçbir fark olmaz öylede böylede kötüyüz hiç değilse giderlerse transfer olma ihtimali az bile olsa var..

ozan sen nerdesin kardeşim ya,pozitif reis nerdeydin
Transfer döneminde fazla gerilmemek için girmiyorum çünkü bu yönetime güvenim 0 eldeki adamları satıp yerine adam koyma konusunda yaz döneminden sonra bir kez daha bunu yaşamamak için transfer haberlerini bile takip etmiyorum ara ara gündeme bakıp çıkıyorum çünkü bir kere bu becereksizliği yapan adamlar bir daha yapmaması için bir sebep yok :D

Belhanda gidip Renato Agusto gelecekse tamam olur benim için, yerine adam geliyorsa mesele yoktur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt