Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 21.850
- 7.368
- 1.548
Devre arası kazandığımız para FFP'de yazı etkilemiyormuş doğru mu ? Doğruysa kazandığımız parayı bonservise gömmek zorundayız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben yedim artik yicek kafa kalmadi.sakin olun.sinan falan oynar..Çıkın açıklama yapın bari. Ortalık yangın yeri. Kampa forvet getirtememissin. Lig başlıyor.
Kafayı yememek elde değil.
SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu penguen bastan cok antipatikdi ama 7.bölüm itibariyle efso ısler yapmaya basladı reıs. sımdı 8e baslıycam.24 eylül 2013 3 temmuz 2011 kadar acı bir gündü reis
vizyonsuzum ama kalpsiz değilim. : (
Galatasaray, Belhanda'yı satarsa Dursun Özbek'in anlaşmasına göre; Galatasaray, önümüzdeki 3 sezon şampiyon olamasa bile Şampiyonlar Ligi'ne katılma bonusunu Dinamo Kiev'e ödeyecek. (1.5M€) Galatasaray bu yaz da 500bin€ bonus ödemişti... (Sabah)
e yok ebesinin seyi yaniMuslera satılacak filan deniyor NOLUYOR LAN?
Ne kadar sevseniz de sevmeseniz de Belhanda bu takımın kilit oyuncusu. Sene başı Gomis gitti sevinenler oldu ama yönetim yerini dolduramadı. Serdar'ı kaybediyoruz onunda yeri dolmayacak gibi ve değerinin altında gidecek giderse. Rodriguez gitti ne kadar düşük performans sergilesede ben forvet yokluğuna bağlıyorum düşük performansı. Ve eğer Belhanda'da da giderse emin olun yeri dolmayacak bence çok sevinmeyin bu yönetimden bir halt olmaz. En değerli oyuncularımızı kaybedip Selçuk'u Muğdat'ı Sinan'ı falan kadroda tutuyoruz şaka gibi!

1 ocakta yapılmalıydı doğru kararMuslera satılacak filan deniyor NOLUYOR LAN?
Aynen aldığını gomeceksin yoksa yanarDevre arası kazandığımız para FFP'de yazı etkilemiyormuş doğru mu ? Doğruysa kazandığımız parayı bonservise gömmek zorundayız
Utanmaz herif Belhandanın olmadığı maçları izlemedin galiba?Adamın yokluğunda Keçiörengücünü zor yendi bu takım başka da maç kazanamadı.Döndüğü hafta 4 gollü galibiyet aldı ne yüzle hala bunu yazıyorsunbu sezonu hiç izlememiş burdaki bazı arkadaşların yorumlarına baksam belhanda uçuyor kaçıyor takımın lideri derim ama izliyoruz be kardeşim kaç defa yazdım şu belhanda ne yapmış anlatın bizde bilelim ama onsuz kaleye gidemiyoruz saçmalığını geçin sezon belli maçlar belli etki ettiği aldığı maçları yazın artık
EK OLARAK TRANSFER İSTİYOSUNUZ SATMADAN ALAMIYORUZ ONUDA BİLİYOSUNUZ SİZCE KİMLER SATILSIN ONUDA SÖYLEYİN BARİ KEZA TRANSFER OLMADAN ŞAMPİYON OLAMAYACAĞIMIZ AÇIK VE NET BELHANDANIN KALMASIDA BİŞEYİ DEĞİŞTİRMEYECEK..
Sana abartmiyorum bizi kepaze ederler bjk nin rekorunu kirarlardi bize karsı oyle boyle rezil olmazdikBetis'i izliyorum canavar gibi takım millet Uefa'da galiba bunlar için gelsin diyordu tamda emin değilim, Bu takım bizi 10 dakika da parçalar nasıl bir tempoları var.