Can Çelik
Tecrübeli Üye
- 2 Ocak 2013
- 6.167
- 1.651
- 1.298
Gerçekse katil olma sebebi resmenBilmiyorum olabilir de uydurma da olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerçekse katil olma sebebi resmenBilmiyorum olabilir de uydurma da olabilir.
Adama bir tane analiz sunsam. Adamın cevabı eminim şu olur: leşhanda,çöp şut çekemeyen on numara mı olur yeaaa..
Klasik gaza gelen sosyal medya dedikoducuları. TakmayınMuslera satılacak filan deniyor NOLUYOR LAN?
Bakma sen onlara. Serdar içinde medyaya gözdağı için yazı aciklamislardi. Sonra sessiz sedasız kabuklarını çekildiler.Yalnız ultrAslan Belhandayı seviyor hatta satılmamalı diye yazan üyeleri var satıpta yerini doldurmazlarsa yönetimin kellesini alırlar
o konu tartışılır , yıllık 1,8 2 civarına Manuel Fernandes bu adamı top diye oynar net
PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Belhanda şapşalımı şampiyon yapacak??
Derbilerde kız gibi top oynayan adam mı bizi şampiyon yapacak
Renkdaş takım 29 pusnda liderin 6 puan gerisinde sadece 1 forvet transferiyle şampiyonluk şansı vardı. Ama şu an tamamen dağılmış forveti, kanatı, ortasahası boşalmış ilk 11 den 4 oyuncusu satılmış, şu haliyle şampiyonluk iddası tamamen bitmiştir şahsi görüşüm. Uzun vade için bu satışlar iyi olsbilir ama bize desinler ki biz bu seneyi gözden çıkardık, bütçeyi kısıyoruz, eyvallah o zaman sıkıntı yok.ligin ilk yarisinda oynadigimiz maclarin sadece yarisini kazanabildik. görende ilk 11imizi kaliteli falan sanacak. onyekuru ve feghouli disinda is yapacak hücüm oyuncumuz yok gibi birsey. orta saha dökülüyor, defansta hala mariano rezaletine forma veriliyor falan.
Muslera satılacak filan deniyor NOLUYOR LAN?
önce adam gibi konuş terbiyesizlik yapan sensin keçiören maçı diyosunuz ezberlemişsiniz başka bişey bildiğiniz yok yaz o zaman belhanda varken hangi maçları aldı yokken sırf onun yokluğunda hangi maçları kaybettik çok biliyosan yaz..Utanmaz herif Belhandanın olmadığı maçları izlemedin galiba?Adamın yokluğunda Keçiörengücünü zor yendi bu takım başka da maç kazanamadı.Döndüğü hafta 4 gollü galibiyet aldı ne yüzle hala bunu yazıyorsun
Her mesajında karşı görüşe üslupsuz bir sataşma varEvet uzattım şuan aklımda Galatasaray var yeri nasıl dolacak diye düşünüyorum. Haberler yanlıştır inşallah diye dua ediyorum. Diğerleri gibi trollüğüne yazmıyorum. Bu uzatmaksa evet çok uzattım.
Allah yeni sahibine bagislasinŞeyma subaşının fiziği çok muntazam
Fernandes karakter olarak aynısıdır ikisinde sporcu değil ama leşhanda topçu sayılmaz onun yanındaKesin tartisilir, zira oyuncuyu sadece top ayagina geldiginde izleyince adamin neler yaptigina veya 32 yasindaki adamin neleri yaomadigina bakmiyoruz iste
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adam ilk Fener macinda kirmizi yedi, ikincisinde Valbuena nin suratina vurdu kirmizi yememesi mucize.
Sampiyonluk macinda Besiktas'a karsi Medel'e dirsek atti ama sorsan bizi sampiyon yapacakmis bu vurdumduymaz kazma.
rodrigues bu sene 3-4 mac haric bir sey oynamadi, onyekuru net daha iyidi. serdar azizin yerine zaten ilk 11e bir stoper gerekiyordu, maclarin yarisinda oynayan stopere güvenilmez. hem kalite olarak o kadar üst düzey bir oyuncu da degildi. eren derdiyoku zaten adamdan sayan yok. belhanda ise mevcut oyuncu grubu icerisinde önemli bir oyuncu olsa da 4-4-2ye dönülmeli. ortada pek bir kayip yok belhanda icin bir daha 9 milyonluk teklif gelmeyecegi icin satilmali. bu kadro ömürünü tamamladi. 2 forvet 1 orta saha kesinkes alinmali.Renkdaş takım 29 pusnda liderin 6 puan gerisinde sadece 1 forvet transferiyle şampiyonluk şansı vardı. Ama şu an tamamen dağılmış forveti, kanatı, ortasahası boşalmış ilk 11 den 4 oyuncusu satılmış, şu haliyle şampiyonluk iddası tamamen bitmiştir şahsi görüşüm. Uzun vade için bu satışlar iyi olsbilir ama bize desinler ki biz bu seneyi gözden çıkardık, bütçeyi kısıyoruz, eyvallah o zaman sıkıntı yok.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
süper lig'de 40 maça çıkmış, 16 gole doğrudan katkı yapmış, bu maçların sadece 1'inde doğrudan kırmızı kart görmüş gamsız, konsantrasyonu düşük futbolcu. bir de konsantrasyonu yüksek olsa neler olacaktı kim bilir? şayet gidiyorsa da emekleri için teşekkür ederek yollamamız gereken oyuncumuz. tabii ki her oyuncumuz gibi hataları oldu ancak gayet de katkı verdi,bu kadar nankörlüğü de hak ettiğini düşünmüyorum.
14 Ocak 2019 00:24 · quaestor
Hey gidi taraftarım hey algıya kurban ediliyor belhanda ama iş işten geçecek..
Selçuk oynasın onun yerine daha mutlu olursun sen