Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera’yı satıyoruz desek havada kaparsınız gelmiş burada algı yapıyorsun. Hangi tür kuşsun bilmiyorum ama farkı yok ikinizin kalecisi de mal sonuçta.
aynen mustafa sadece siz galatasaraylısınız dünyada haklısın
leş oynayan kaleciye yılda 4milyon bayılmaya devam
yazın da maicon'u satar ödersiniz maaşını gerçek galatasaraylılar olarak aynen devam

Su yazdigin kadroya nagatomo girecek , sinan yerine emreyi koyabilirsin sozlesmeli oyuncun Disaridan alman gereken tek takviye mugdat yerine mesela alan . Simdi sampiyon olur ucar kacar dediginiz basaksehire bakalim , forveti suarez degil riad bajic , defansi hummels degil attamah , orta sahasinda xavi iniesta degil irfan can ile mahmut Yani o yazdigin kadrodaki 2 adam degisecek zaten emre ve yuto ile , kabul ediyorum ileriye birisi lazim , illa ki alinir birisi ve yazdigin kadro schalke portolara karsi is yapmayabilir , benficaya elenebilir ama yerel ligde de basaksehir evkur yeni malatya ya da herkesi

He canım he, hayal kurmaya devam et. Yeter bu kadro tabi. A.gücü maçında puan kaybet de göreyim seni, sonra zaten 2 deplasman üstüste tam sıçıp sıvarız

Ne boş Muslera muhabbeti ya. Biz forvet konuşuyoruz, adam takmış maaş. Herkes az alıyor zaten oda indirim yapsın.. bide kaleci arayak. Atamıyoruz bari tutan adam var. Onur kivrak kazması bile 2 milyon alıyor Muslera 4 almis. Hey Allahım ya. Biliyorum forvetsizlik yan etki yapiyir

Devre arası gelecek takıma forvet gelecek diyorduk adamlar ikinci devreye de forvetsiz başlayacak. Üstüne kanat, orta saha gibi mevkilerde daha fazla eksik verdik.

Maaşı düşürülebilir, yeniden bir anlaşma yaparsın ücreti makul seviyeye çekersin. Ama satılsın ne demek yahu ! Bak Beşiktaş-Fener-Trabzon-Başak bile kaleci sıkıntısı yaşıyorlar. Elimizde onlardan en üstün olduğumuz yıllardır tek yerimiz kalemiz, biraz haksızlık ediliyor Muslera konusunda, öz verili sakatı yok. Hatırlamıyorum sakatlandığını doğru dürüst, ondan dolayı kalsın.

En son 2013 de mi ne 4-5 mac yoktu galiba, rakibin temasiyla ayagina darbe almisti ayaginda parmak mi ne kirilmisti. Hatta bu yüzden Real Madrid deplasmanina Eray ile cikmistik.

Ama yoksa adam hep oynuyor yani. Selcuk Tarik Eren gibi kangrenler gidiyor takimdan, ek olarak diger yüksek maas alanlardan da kurtulursak bence Muslera ile oturulup konusulsa bak artik maaslari düsürüyoruz senin maasini da düsürelim ama kontratini 2-3 sene daha uzatalim diye. Bence fazla ses cikarmayacaktir buna. %40 falan düsürsek bile o parayi baska hic bir yerde alamaz.

Fransadakiler daha iyi bilirde njie iyi topcu bence Ahmed Musa tarzı kanat forvet ama.mental olarak nasıl bilemem

Bi de şöyle düşün;

Kalemize her gelen atak neredeyse şutla sonuçlanıyor. Muslera ne yapsın bu durumda? Adamlar yay üzerinde bomboş kalıp şut pozisyonu buluyor.
abi yaptırdığı penaltıları falan geçtim aç en basitinden rize maçında yediği golleri bi izle ya üstüne geleni de çıkaramıyor herif bekliyoruz keyfi gelse de top oynasa diye
geçen senenin ilk yarısı ve bu senenin ilk yarısında o golleri başka bi kaleci yese götüne teneke bağlanıp sınırdışı edilmişti

Ankaragücü maçında nagatomo olacakmı ?.Kimbilir kaç maç kaçıracak kupa yüzünden.

Ayriyetten emre 4 aydır sakattı oda nisana kadar bir şey beklemesin kimse.

Başakşehir çok iyi olduğu için değil zaten biz aptalca yönetildiğimiz için olamayacağız şampiyon.

İllaki ileriye birisi alınır derken 5 gün sonra lig 15 gün sonra transfer sezonu kapanıyor.Bu oyuncu ne zaman gelecekte takıma adapte olacak.

Sen neden zaten çok sinirli olan milleti dahada kızdırmaya çalışıyorsun kardeş.

Sürekli aynı şey peşindesin.Halbuki önceden uyarmıştım bu konuda seni.

Kendimi ve yorumlarimi yaparken insanlarin sinirlerine gore ayarlamiyorum . Emrenin nisan ayi meselesini abartili buluyorum , en gec 3-4 uncu hafta takima katilacaktir , ayni sekilde yuto final bile oynasa ya 3 ya da 4 uncu hafta takima katilacak

Burada hakli olunan mevzu mugdat ile ileri uc yurumez , oraya bir adam sart ama uyum filan meselesine katilmam cunku gecen sene nerdeyse tum takim degisti ve 7/8 yapti , 8 haftada 22 puan topladi , uyum sorunu diye bir sey olsa en cok orada patlamamiz lazimdi , ama ilk haftadan itibaren garry getirdi gomis bitirdi

Simdi de feghouli getirir alan bitirir .. ben cok kuvvetli bir takim oldugumuzu iddia etmiyorum ama lig bir siralama mantigi ile yarisilan mecradir ,Yani senin baskalarindan fazla puan alman durumunda o puanin 85 mi 67 mi oldugu sorgulanmaz

Ben de az puanda kalacagimizi gorebiliyorum ama rakiplere bakinca onlarda da oyle harika kadrolar muthis istikrar filan sezmiyorum , o yuzden de endiselenmiyorum

Yoksa Adrien Silva ?
394

Ulan bir kere de yanlışlıkla olsa bile güzel bişey olsun istediğim bir adam gelsin Galatasaray forması giysin ...
Bunlar adrien silvayi adrian mierjewski sanırlar

SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Pancu, Nouma, İlhan Mansız falan boşta mı arkadaşlar bir araştıralım lütfen. Boştaysa hemen getirelim çok seviyoruz bejekenin eskilerini.

Maaşı düşürülebilir, yeniden bir anlaşma yaparsın ücreti makul seviyeye çekersin. Ama satılsın ne demek yahu ! Bak Beşiktaş-Fener-Trabzon-Başak bile kaleci sıkıntısı yaşıyorlar. Elimizde onlardan en üstün olduğumuz yıllardır tek yerimiz kalemiz, biraz haksızlık ediliyor Muslera konusunda, öz verili sakatı yok. Hatırlamıyorum sakatlandığını doğru dürüst, ondan dolayı kalsın.
Muslera satılsın tamam 15+ verirlerse satılsın. Ama muslera gönderilsin falan diyenler ya nankördür ya da fenerli

Muslera 3-5 demeden satılsın diyen adam ya embesildir yada bu kulübün taraftarı değildir.Hangisi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt