Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
moderatör arkadaşlarımdan rica ediyorum resmi belhanda ağlama duvarı başlığı açarsanız çok faydalı olacaktır..

manu hiyari pedantiklik yapiyor

bu arada

El Kabir'in Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner canlı yayında açıklamalar yaparken attığı tweetler dikkat çekti.

İşte o tweetler:
965436.jpg

transfer forvet bekliyoruz
belhanda gidiyor diye nöbette 100 sayfa oldu nerdeyse, gelen adamlar hakkında 1 tane olumlu haber yok.
üstüne alanla ilgili şaka tadında haberler geliyor
kapa bildirilen 2 oyuncu da defansta görev yapıyor biri sakat zaten
çıldırmaya az kaldı :dans:

Aynen çok güvenilirdir. Sanırım sen yönetiyorsun sayfayı. Falcao Galatasaray da 10 ocak da istanbulda diyende bendim zaten. Reklam yapıyorsan lütfen başka yerde yap zaten yeterince troll var.

Ben hiç bir zaman bu forumda kimsenin reklamını yapmadım yapmam sadece herkes gibi haber paylaşıyoruz bu arada falcao için tarih verilen haber yapılmadı

Belhanda giderse yerini yıldızla doldurmak zorundasın balotelli gibi. Yok njde majle ianis gibileri kesmez.

Hani bu Alan'in sözlesmesi bitiyordu bu hafta. Yine mi yalan söylediler.

su maicon da aldigimiz paranin max 2-3 altina sutlayabilsek dursunun sokuslarini buyuk olcude cikarmis olacagiz

Okazaki, Leicester City'den ayrılmak istiyor. (Sky Sports)

2013 sezonunu niye koymamış,48 maç 6 gol 22 asist.

Cunku o sezon henuz agir sakatlik yasamamisti. 2014 te sakatlaninca bi daha kendine gelemedi. Sark kurnazlari o istatistikleri koyacakki milleti kandiracak.

Kaldi ki iniesta oyun duzeni olarak gercekten Barca da asistin asistini ustlenen başrol oyuncusu idi. Yildirim gibi hizli çıkan forvetlerin onune salise hesabi ile milimetrik pas yollar , alan foevette icerideki forvete cikarir ve golu atarlardi. Ama en kritik konu iniesta ve xavi nin forvetlerin firlayişlarinda ofsayttan kurtaracak serilik ve milimetrik hesap ile o kacan oyuncuyu bulusturmakti adamlarin en temel rolü, tiki taka ile uyutup bitiriyorlardı isi.

Malhandanin yaptigi da oymus gibi yedirecekler, yersen!!

Ulan 7 şut, sifir isabet diyorum, herifler 2014 sonrasi iniesta istatistikleri paylasiyor!

Hakkımızda çıkan olumsuz haberlerin cogu doğru,olumlu haberlerin çoğu ise yalan çıkıyor...Resmen eziyet

Belhanda'nın arkadaşı fazla abartılıyor. Sırf arkadaşlar diye adam hayatına ve geleceğine dair her gelişmeden bu elemanı anı-anına haberdar edecek değil herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt