Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi kendinle çelişmişsin tebrik ediyorum. Önce belhandayla asisti asisti,şut pası gibi tabirlerle dalga geç ama örneği onun üzerinden ver. Belhandanın yanındakiler ndiaye onyekuru eren iniestanin yanındakiler xavi messi suarez neymar. Gerçekten acayip boş insanmışsın. Senin uzun uzun yazıların tespit değil tamamen düşmanlık. Yaşına hürmeten futbol bilginin eski zamanlarda kaldığını düşünüyorum.

Belhanda ileride sabit odun erenle oynadı. Hani uçan kaçan bir forvetle değil. Hatırlatmaya bile gerek yok aslında.

Belhanda neyin asistini yapmis ?

Ben sana Barca oyun yapisindan bahsediyorum. Neymar,messi, suarez oyle hizla firliyorlar ki salise gec kalsalar o top bunlarla bulusmuyor. Iste iniesta bu pasi veren adamdi Barcanin. Onlar da cizgiye inip cevirdiginde diger barcali bis kaleye koyuyordu.

Belhanda ne yapiyormus hangi sistemi besliyormus??

Bak tekrar diyim 7 sut atiyor, kaleye isabet adedi sifir, gol sifir!!

Belhandanin tek katkisi olabilir bize , 9 a cektirip gitmesi!! Baska da cacik olmaz o araptan

Goran pandev tekrar göreve çağırılmalıdır

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Deliyim valla akıllı adam bu işlerde ne işi var

Galatasaray Düşmanlarının .........

Ercan benim 3.5 yaşında bir oğlan var takım tutmaması için büyük uğraş vereceğim daha doğrusu fanatik olmaması için.. Resmen hayat kalitemizi 2 tık aşağı çekiyor bu fanatizm..

mino raiola apoya arasada balotelliye sokmaya calissa

Belhanda için 3 milyona satilmaz diyordu forumun çoğu. Cogu kisi nefret ediyordu belhandadan. Elimizde patladi diyordu. Ne oldu da simdi kiymete bindi. Belhanda kötü oynayan bir takimda ön plana cikti bazen ama o maliyetleri kesinlikle karsilamadi. Senelik 4 milyon euro alip skor katkisi vermeyen bir orta saha idi. 9a giderse müthiş olur bu ffpde. Dursuna çok kızdık ama ffpyi onun yaptığı transferlerle asacaz. Ceza alacagimiz belli idi son acik transfer döneminde bayagi adam aldi.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Elimizde muthis bir para var. Ben fernando ndiaye orta sahasindan memnun değilim. Emre akbaba dönecek zaten. Bu takima iyi bir 8 numara 2 forvet bir kanat lazim. Umarum alirlar.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

haftaya lig başlıyor transfer desen yok üstelik belhandada giderse ilk 11 den 3 oyuncu gitmiş olacak. bu seneyi gözden cıkardı heralde yönetim

nasıl bu Augusto iyi midir necidir kimlerdendir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt