Breaking bad 5.sezon 12.bolumu izleyeceğim 1 saate...
Brekaing bad 5.sezon 12.bolumu izleyeceğim 1 saate...
gene kimi enseledin reisfenerlinin keyfe bak hele,dolaş nöbette antu kanaryoşu
Ne yapiyon canımSal bizi.
walterın kızı çavo çavo sneijderin küçüklüğüne benzemiyor muBreaking bad 5.sezon 12.bolumu izleyeceğim 1 saate...
Oğlum bu fatih terimi sevmeyen güruh,feneri sürekli oven bidiklar,ersun seviciler,bi de nobette yok yavvvvv heaaa diye dolasan tipitipler iste bunlargene kimi enseledin reis
Dikkat etmedim yav,bi dikkat edeyim bu seferwalterın kızı çavo çavo sneijderin küçüklüğüne benzemiyor mu
okuma bile yav ben öyle yapıyorum isme bakıyorum geç diyorum oluyorOğlum bu fatih terimi sevmeyen güruh,feneri sürekli oven bidiklar,ersun seviciler,bi de nibette yok yavvvvv heaaa diye dolasan tipitipler iste bunlar
Engelliler bende zaten ama foruma disardan bakinca yorumunu goruyorum bu bidiklarinokuma bile yav ben öyle yapıyorum isme bakıyorum geç diyorum oluyor
kapı gıcırtısına ağlıyorlar.
Kolay maçlarda Emin bayrama şans verilecekse stoper alınmaması bizim için iyi bile olur.. Zaten kimseyi alacağımız da yok umarım semih gibi saçma sapan bir hamle yapmayız
reis hazır yakalamısken söyleyım gecen gun @Emre Zeytinli son bi şans daha istedi senden. engelini kaldırcakmssın kötü niyetlı değilmiş haberin olsun. öyle diyorEngelliler bende zaten ama foruma disardan bakinca yorumunu goruyorum bu bidiklarin
Ilgilenmiyorumreis hazır yakalamısken söyleyım gecen gun @Emre Zeytinli son bi şans daha istedi senden haber olsun. engelini kaldırcakmssın kötü niyetlı değilmiş haberin olsun. öyle diyor