Kime bu taşfenerlinin keyfe bak hele,dolaş nöbette antu kanaryoşu
Kime bu taşfenerlinin keyfe bak hele,dolaş nöbette antu kanaryoşu
Muhtemelen Emre Bari denilen sahis.Kime bu taş![]()
Andone ile Falcao'yu aynı kadroda göremedik şaka gibi ya :dbi sene forvetsiz şampiyon yaptı hoca şimdi sıra stopersiz ve forvetsizde anlaşılan
harbiden maicon + belhandaya 16 mio + x mio bonus verdik. Maaslarda 5 mio + x bonus ...Maicona 8m euro vermistik
Diagne 13m
21m euro
o parayi resmen cope attik
o parayi 4 mevkide potansiyel yuksek 4-5m euro luk oyuncu alabilirdik
hoca eğer gerçekten ben imparatorum diyorsa gerçekten futboldan anlıyorum diyorsa belhandasız şampiyon yapsında görek.bi sene forvetsiz şampiyon yaptı hoca şimdi sıra stopersiz ve forvetsizde anlaşılan
Forvetsiz 8 puan geriye düştü.bi sene forvetsiz şampiyon yaptı hoca şimdi sıra stopersiz ve forvetsizde anlaşılan
yeter artık şaka olmalıA Spor'da Mehmet Yılmaz: Trabzonspor Manuel Da Costa ile de anlaşmak üzere
Ustad Belhanda ile sampiyon yapmak daha zor sanki ki onu da basardi.hoca eğer gerçekten ben imparatorum diyorsa gerçekten futboldan anlıyorum diyorsa belhandasız şampiyon yapsında görek.
Valla öyle dedi "son dakika haber geldi bana" dediyeter artık şaka olmalı
Has been Allah ve nimel vekil.....A Spor'da Mehmet Yılmaz: Trabzonspor Manuel Da Costa ile de anlaşmak üzere
iki sene onunla şampiyon olduk muhabbeti döndü bi ara forumda reis ondan dolayı dıyorumUstad Belhanda ile sampiyon yapmak daha zor sanki ki onu da basardi.![]()

söylenecek söz yok 1 ay boyunca arda ismi ile uğraştılar kendi aralarında stopere vakit ayırmadılar son güne kaldı ve stoper de bulamazlar yazıklar olsunValla öyle dedi "son dakika haber geldi bana" dedi