Yiğit Sönmez
Tecrübeli Üye
şuradan bile bize iyi topçu gelir be
atletico madrid ilgisi vardı marcaoya sezon başıuğur karakuluckunun dediği takım buydu galiba yazın marcaoyu istemişlerde bizimkiler satmamış
15 milyon vermişler. Bence Marcao için yetersiz bir meblağ. Ama geçen sene ki Marcao için tabiki. Gerçekten adam geriye gitti.uğur karakuluckunun dediği takım buydu galiba yazın marcaoyu istemişlerde bizimkiler satmamış
fernando varken marcaoya pek gerek kalmıyordu fernando gidince açık vermeye başladı aslında brezilya futbolu böyle bir şey adamlar birbirini tanıyor15 milyon vermişler. Bence Marcao için yetersiz bir meblağ. Ama geçen sene ki Marcao için tabiki. Gerçekten adam geriye gitti.
Kıçı kırık Villarreal mi? Çok iyimser gördüm dostum seni. Adamların zaten bu sezon satıştan kazandıkları para 68 milyon hani yayın gelirini filan geçtim, sadece tüketmiyorlar yani üretiyorlar da veya aldıklarının üstüne koyup satabiliyorlar. Adamların yedek forvetleri bize gelse takla atarız hatta 3. forvetleri bile ki Villarreal her zaman hücum gücü yüksek bir takım olmuştur son dönemlerde.
sahaya işemişti
nekadar doğru söyluyor bimiyorumda 0.54 reisatletico madrid ilgisi vardı marcaoya sezon başı
etmezSerdar Taşçı var klupsuz 32 yaşında Türk 6 ay idare etmez mi bizi ?
nekadar doğru söyluyor bimiyorumda 0.54 reis
LeşSerdar Taşçı var klupsuz 32 yaşında Türk 6 ay idare etmez mi bizi ?