GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)
Talha Çift

Transfer Nöbeti (ARŞİV 2) Sayfa 66

Talha Çift ·

Cevap
2,5K
Okunma
168,2K
Sayfa
66/126
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kıçı kırık Villarreal mi? Çok iyimser gördüm dostum seni. Adamların zaten bu sezon satıştan kazandıkları para 68 milyon hani yayın gelirini filan geçtim, sadece tüketmiyorlar yani üretiyorlar da veya aldıklarının üstüne koyup satabiliyorlar. Adamların yedek forvetleri bize gelse takla atarız hatta 3. forvetleri bile ki Villarreal her zaman hücum gücü yüksek bir takım olmuştur son dönemlerde.

bizim milletin temel sorunu bu

insanların ürettiklerinden hiç bahsetmeden tükettiklerini büyütmek

yahu senin gençlerin transfer hakkı olmasa veya oyuncu sakatlanmasa hocaların aklına gelmiyor

arda semih transferde adı geçenler daha ne olsun

stoperler sakatlanmasa ozanın forma şansı sıfır bile değildi

merih denen adam fenerde varken adamlar gidip serdar kesimallere para ödüyordu

geçen bjkden rıdvan diye çocuk izledim 3 tane rebocho eder ama zar zor formayı almış çocuk

bu şartlarda villarealin senden daha rahat harcaması normal yani

Bir stoper almak bu kadar zor olmamalıydı. Zaten yönetim göreve geldiği günden beri idari anlamda bayağı çuvallamıştı hocayla çatışmalarından dolayı mı yap(a)madılar yoksa beceriksizliklerinden dolayı bilmem ama takım şampiyon olunca da çıkıp o seremoni de kupa şovu yapmasınlar her transfer dönemleri eziyet resmen

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Trabzonu aldığı Manoel'in 2016da çok maçını izledim baya iyi oyuncuydu burada da önermiştim son durumu ne acaba. Topu oyuna iyi sokan pozisyon bilgisi baya iyi bi stoperdi ama sakatlık sorunları vardı o dönem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri