adamlar buluyor
Trincao 1-2 senedir var
adamlar buluyor
Artik yarin lemina+ andone oldugu gibi birsey olmali sak diye
Kıçı kırık Villarreal mi? Çok iyimser gördüm dostum seni. Adamların zaten bu sezon satıştan kazandıkları para 68 milyon hani yayın gelirini filan geçtim, sadece tüketmiyorlar yani üretiyorlar da veya aldıklarının üstüne koyup satabiliyorlar. Adamların yedek forvetleri bize gelse takla atarız hatta 3. forvetleri bile ki Villarreal her zaman hücum gücü yüksek bir takım olmuştur son dönemlerde.Kıçı kırık Villarreal 23M'a Alcacer'i almış.
Biz burda 2 ayaklı herhangi bi stoper gelsin diye dua edecek vaziyete geldik.
Biz bitmisiz yav.
Buta mi guga mı ikisini de izlemedim ben.Şu ffp bı kalksinda Lemina Onyekuru bonservis alalım hayalimdeki kadro
Muslera
Buta Luyindama Marcao Sarrachi
Lemina
Sekidika Emre Mert Onyekuru
Falcao
Hertha Berlin 30 milyona Piatek'i aldi.Kıçı kırık Villarreal mi? Çok iyimser gördüm dostum seni. Adamların zaten bu sezon satıştan kazandıkları para 68 milyon hani yayın gelirini filan geçtim, sadece tüketmiyorlar yani üretiyorlar da veya aldıklarının üstüne koyup satabiliyorlar. Adamların yedek forvetleri bize gelse takla atarız hatta 3. forvetleri bile ki Villarreal her zaman hücum gücü yüksek bir takım olmuştur son dönemlerde.
Buta mi guga mı ikisini de izlemedim ben.
guga daha iyi benceButa mi guga mı ikisini de izlemedim ben.
Ekonomi nanay olmasa biz de alırdık şu an bence gayet bu seviyelerde 13 milyon euro 85 milyon tl ediyor hiçte az para değil aslında da işte...Hertha Berlin 30 milyona Piatek'i aldi.
Hertha Berlin 30 milyona Piatek'i aldi.
Bence patlamadi. Gerizekalilar yeniden radara takilip af isteyip kabul görmediklerinden dolayi olmadi. Yoksa anlasmislardiAhahaha
Nasıl patladı
Ekli dosyayı görüntüle 70831
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
uğur karakuluckunun dediği takım buydu galiba yazın marcaoyu istemişlerde bizimkiler satmamışOnu bunu bilmem ama Atalanta kulübünü örnek almak lazım. Mükemmel transfer stratejileri var.