GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)
Talha Çift

Transfer Nöbeti (ARŞİV 2) Sayfa 86

Talha Çift ·

Cevap
2,5K
Okunma
168,2K
Sayfa
86/126
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teknik ekip de teknik ekip. Şampiyonluk kutlamalarına gelmeyen adamı bende takımda görmek istemezdim. Brugge alırken akıllı galatasaray aptal. Az biraz empati yap. Geçmişte ne olmuş nasıl sorunlu bi adammış tekrar bi hatırlamaya çalış

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
alacaklari adamlarin karakterlerine baksinlar biraz. transfer ettikleri cogu topcu 6 ay - 1 sene dayanmadan patates oluyor. hop 15 oyuncu gönder 15 oyuncu al. böyle kadro planlamasi olmaz. müzmin sakat sener'e yillik 1 milyon eurodan 2 sene, 30luk rotasyon oyuncusu jimmy durmaz'a 3 senelik kontrat ve 1 milyon euro garanti para verirsen gitmezler. nzonziyi zaten yolladin, emre mor da olympiakos'la anlasmis. 3-4 oyuncu disinda hic biri katki yapmamis.

Tarihimizdeki en büyük kazığı hepiniz Tarık Çamdal olarak bilirsiniz ama yanlış. Tarihimizdeki en büyük kazık, bu yönetim tarafından alınan ve tarihimizde kara bir leke olarak hep hatırlanacak olan Diagne, şimdi bir de 6 ay boyunca ülkesinde kafa izni yapacak 13 milyon euro bonservis verdiğimiz, 4.5 yıl sözleşme boyunca bilmem kaç milyon euro vermeyi taahhüt ettiğimiz çöp. #MustafaCengizistifa.
Katılmıyorum.
Diagne yarım devrede 10 gol atıp şampiyonluğa etki eden puanlar almamızı sağladı.
Kiralama bedeli aldık.

Öbürü sadece yattı.

Bologna, Blerim Dzemaili'nin Çin Ligi takımlarından Shenzhen FC'ye transfer olduğunu açıkladı.

Bu adamın en sevdiğim tarafı takasla Muslera'yı getirmesiydi. Hey gidi günler...

13m bonservis odeyip transfer edilen adam ortada kaldi. Adam 30 gol ile ligimizde en cok gol atan yabanci oyuncu. Kendisini yarim sezon sonra takimdan yollayan teknik ekibi mi elestirsem, yoksa boyle bir oyuncu satamayan beceriksiz yonetimi mi bilemedim.

Şımarık taraftarımız sağolsun adamı yerin dibine soktular iyi ki takım sosyal medyaya göre yönetilmiyor.

Diagne'nin bonservisine yaklasik 80M TL
Maicon'a 42M TL
Belhanda'ya 60M TL

Genel toplam: 184 milyon lira

Bonservis verdik. Odedigimiz paranin yarisini bile cikartamadik.

18de tahta kapanıyor bizde nöbeti yavaştan kapatalım giden de olmayacak anlaşılan. Neyse ahmet-marcao tandemiyle dosta korku düşmana güven vermeye devam ederiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri