Yiğit Sönmez
Tecrübeli Üye
biz hariç herkes transfer yapıyor
alacaklari adamlarin karakterlerine baksinlar biraz. transfer ettikleri cogu topcu 6 ay - 1 sene dayanmadan patates oluyor. hop 15 oyuncu gönder 15 oyuncu al. böyle kadro planlamasi olmaz. müzmin sakat sener'e yillik 1 milyon eurodan 2 sene, 30luk rotasyon oyuncusu jimmy durmaz'a 3 senelik kontrat ve 1 milyon euro garanti para verirsen gitmezler. nzonziyi zaten yolladin, emre mor da olympiakos'la anlasmis. 3-4 oyuncu disinda hic biri katki yapmamis.Teknik ekip de teknik ekip. Şampiyonluk kutlamalarına gelmeyen adamı bende takımda görmek istemezdim. Brugge alırken akıllı galatasaray aptal. Az biraz empati yap. Geçmişte ne olmuş nasıl sorunlu bi adammış tekrar bi hatırlamaya çalış
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Katılmıyorum.Tarihimizdeki en büyük kazığı hepiniz Tarık Çamdal olarak bilirsiniz ama yanlış. Tarihimizdeki en büyük kazık, bu yönetim tarafından alınan ve tarihimizde kara bir leke olarak hep hatırlanacak olan Diagne, şimdi bir de 6 ay boyunca ülkesinde kafa izni yapacak 13 milyon euro bonservis verdiğimiz, 4.5 yıl sözleşme boyunca bilmem kaç milyon euro vermeyi taahhüt ettiğimiz çöp. #MustafaCengizistifa.
Yok ya hep üvey evlat muamelesi gördük..Yaşnız harbi garibansınız. Önceki satışlara bakayım dedim hiç yüksek satış yok. Kulüp türk kulübü gibi işletiliyor anlaşılan![]()
13m bonservis odeyip transfer edilen adam ortada kaldi. Adam 30 gol ile ligimizde en cok gol atan yabanci oyuncu. Kendisini yarim sezon sonra takimdan yollayan teknik ekibi mi elestirsem, yoksa boyle bir oyuncu satamayan beceriksiz yonetimi mi bilemedim.
Bu o değil rtaş yanlış kişiye hisler besliyorsunBologna, Blerim Dzemaili'nin Çin Ligi takımlarından Shenzhen FC'ye transfer olduğunu açıkladı.
Bu adamın en sevdiğim tarafı takasla Muslera'yı getirmesiydi. Hey gidi günler...
Loric cana olmasin oBologna, Blerim Dzemaili'nin Çin Ligi takımlarından Shenzhen FC'ye transfer olduğunu açıkladı.
Bu adamın en sevdiğim tarafı takasla Muslera'yı getirmesiydi. Hey gidi günler...
Bologna, Blerim Dzemaili'nin Çin Ligi takımlarından Shenzhen FC'ye transfer olduğunu açıkladı.
O Loric Cana idi. Dzemaili geldiğinde Muslera zaten takımdaydı.Bologna, Blerim Dzemaili'nin Çin Ligi takımlarından Shenzhen FC'ye transfer olduğunu açıkladı.
Bologna, Blerim Dzemaili'nin Çin Ligi takımlarından Shenzhen FC'ye transfer olduğunu açıkladı.
Bu o değil rtaş yanlış kişiye hisler besliyorsun
?? Loric CanaBologna, Blerim Dzemaili'nin Çin Ligi takımlarından Shenzhen FC'ye transfer olduğunu açıkladı.