GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)
Talha Çift

Transfer Nöbeti (ARŞİV 2) Sayfa 87

Talha Çift ·

Cevap
2,5K
Okunma
168,2K
Sayfa
87/126
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alacaklari adamlarin karakterlerine baksinlar biraz. transfer ettikleri cogu topcu 6 ay - 1 sene dayanmadan patates oluyor. hop 15 oyuncu gönder 15 oyuncu al. böyle kadro planlamasi olmaz. müzmin sakat sener'e yillik 1 milyon eurodan 2 sene, 30luk rotasyon oyuncusu jimmy durmaz'a 3 senelik kontrat ve 1 milyon euro garanti para verirsen gitmezler. nzonziyi zaten yolladin, emre mor da olympiakos'la anlasmis. 3-4 oyuncu disinda hic biri katki yapmamis.
Sana şunu sorayım. Diagne'yi Fatih Terim mi yoksa yönetim mi transfer etti. Sen merak etme Fatih Terim transfer edeceği adamları kişiliğini iyi araştırır. Haa adam devre arası bana samattayı alın derken abdülrahim ile cengiz hoca sen bunu oynat sezon sonu satacağız dediler mi? Emin ol Dediler. Adami iki sezonun ilk 6 ayında forvetsiz oynattırdılar. Bişeyler yazmışssın ama boş yazmışsın. Fatih Terim düşmanlığı yapacağım diyerek gözlerini kapatıp yazma tamam mı?

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sergen Yalıçın affect görürüz Beşiktaş'ta da şampiyon olmalarına yeteceğini zannetmiyorum. Fener'i, Trabzon'u falan yensinler yeter. Avrupa'ya giderler az da olsa bir ihtimal.

Ffp’yi hesaplarken hep diagne’ye 13m yazmiyor muyduk, piyasa degeri düserse eksiye mi düsecegiz. Yoksa hesaba katmıyor muyduk diagneyi

Ffp’yi hesaplarken hep diagne’ye 13m yazmiyor muyduk, piyasa degeri düserse eksiye mi düsecegiz. Yoksa hesaba katmıyor muyduk diagneyi
Sattigin kadar al meselesinde bilanco her transfer doneminde sifirlaniyor.
Sen atiyorum bu transfer doneminde +5M kar yap, aktaramiyorsun onu birdahaki transfer donemine.
Biz Diagne'yi aldigimiz donem Ozan'dan gelen parayi ona gomduk iste. Ortada para filan kalmadi yani..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri