Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
Şampiyon olunca senin gibi güzel tavsiye ederim. İçine siniyor.tavsiye eder misin?
memnun musun kopeklikten?
Şampiyon olunca senin gibi güzel tavsiye ederim. İçine siniyor.tavsiye eder misin?
memnun musun kopeklikten?
Faks makinesi ancak alman isimler ile bozulurInsallah faks ve mail sistemi bozulur da semih gelmez. yeter artik
Güzel Kapanış olmadı mı ?Semih ile transfer sezonu kapadık
Diagne yı sevmem..ama geri gelmesi gerekirdi. Invest yapıldı bir kere..tapusu bizde olan diagneyi cagirip oynatacagimiza mal mal isler yapip sakat andoneyi tutuyorlar.
İlave süre alamıyoruz mu. Sever bizim yönetim ek süre talimatı vermeye.Son 2 saat nzonzi kap Erkan kap Semih kap luyindamaya gerek var mı bilmiyorum ama 4-5 tane kap lazim
yönetim değil hoca almadı bu kulübün duvarına köpek işese hocadan bilecek adamlar varMurillo haberinin üzerinden yeni aday için çok vakit vardı ama.bariz şekilde yönetim bilerek almadı başka açıklaması yok
erkan ikinci takim icin alindi kap gerekmez. luyindamaya kap gerekmiyor.Son 2 saat nzonzi kap Erkan kap Semih kap luyindamaya gerek var mı bilmiyorum ama 4-5 tane kap lazim
Aman gerek yok ilave süre olursa Sabri falan gelir veya umut bulletİlave süre alamıyoruz mu. Sever bizim yönetim ek süre talimatı vermeye.
Semih > MurilloMurillo haberinin üzerinden yeni aday için çok vakit vardı ama.bariz şekilde yönetim bilerek almadı başka açıklaması yok
Bullet en azindan her iki maç sonra sakatlanmıyor bizim mevcut iki prenses STler gibi.Aman gerek yok ilave süre olursa Sabri falan gelir veya umut bullet