Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Linnes biraz iyi görüntü verse da Costa'yı biz alırdık Mariano'yu dehleyip

Aksam basaksehir alir mi maci yuklu giresim var

Martta cengiz idari olarak ibra edilmeyecek,hatta isler kötü giderse mali olarakta ibra edilemiyebilir,kulüp acik ve net zarar etmesine ragmen sadece futboldaki rakamlari kar ettik diye acikliyorlar,ibra etmeyecek olanlarda hocayi sevmez ama kullanacaklar bu krizi,birde son divan kurulunda dedeler o an anlamadi ama cengiz kendine karsi olan herkese hakaret etti,bunu kürsüye cikip kullanacaklar,ultraslan istedigi kadar yönetimi desteklesin,o önde oturan dedelerin ultaslanin varligindan bile haberleri yok

1580480917019.webp

1580480925598.webp

EPncdXSW4AEbt9P

Neden 2.5 yıllık acaba? 3.5 yada 4.5 yıllık olmasını beklerdim madem çok potansiyelli biriyse haberde 5 yıllık denmişti anlamsız.

Hocaya tabi ki. Lemina, seri, nzonzi, emre mor, andone, falcaoyu getirdi yönetim. Kağıt üzerinde ligin açık ara en iyi kadrosuna sahip olduk. Evet sakatlıklar oldu, şanssızlıklar yaşadık ama o ne yaptı. Formayı hak edenlere vermeyip üvey evladını oynattı. Taraftara sövdü ağzını bile açmadı. Nzonzi egosu yuzunden dolayı kadro dışı bırakıldı. Luyindama sakatlandı, donku stoper diye oynattı alt yapıda emin dururken. Ömer bayramı sol açık yaptı, taylana forma şansı vermedi. Ocakta göreceksiniz dedi, son güne geldik ortada ne giden var ne gelen. Bu durumda suçlu hoca değilde kimdir? Saygımız, sevgimiz var ama takımı kötü yönetiyorsunuz hoca. Tutamayacağın sözü vermeyeceksin. Yönetim ile aranızdaki problemler yüzünden taraftar perişan.

Falcao aylardir sakat kaldi, Seri beklendigi kadar iyi cikmadi, Emre Mor bundan önce basarili degildi. Enzonzi kendi kendini bitirdi (top kapmada 55. sirada olursan hoca napsin). Andoneye bir sure forma sansi vermemesi dogru degildi. Keza Taylan icin de aynisini denir - bu 2 oyuncuya haksizlik yapti.

16 yasinda Emin Bayrami sampiyonluk yarisinda oynatmamak gayet normal bir karar. Yani tecrubesizin tecrubesizini bu tarz maclarda oynatarak sadece buyuk risk degil, dogru degil. Donki cok begenmesem de tecrubeli oyuncu.

Yönetim elinden geleni yaz transfer ve ara transfer döneminde yapmıştır. Ligin en kaliteli kadrosuna sahibiz, gerisi oyunu oynamak.

Semih açıklaması da gelir yarım saat içinde

Ben de bu sene şampiyon olamayacağımızı düşünüyorum.
Ne fbliyim ne de transfer övdüm.

Herkesin fikri kendine.

Hem bir şampiyonluğun emareleri olur. Öyle maçlar oynanır ki, kıvranırsın 89 dk. sonra biri çıkar olmadık bir gol atar o 3 puan sene sonunda seni şampiyon yapar.

Biz öyle gol atmayı bırak en az 3 kere böyle puan verdik.

Gscimbom mobil
İşte bu da yeni emare...

Arda turan restleşmesinden sonra artık hocaya transfer konusunda yardımcı olmama kararı almış yönetim bu çok belli.

30 m euro harcadık bir zahmet başarılı olsun diye açık açık konuştu zaten başkan.
Eh doktor haksızlar mı? Ne gereği vardı şimdi hocanın yaptığının? Geçen sene takımı santraforsuz sezona soktular doğru hata ettiler ve o lokum gibi gruptan çıkamadık ve ayrıca ligde de ne sıkıntılar yaşadık. O krizde takımı toparlayan da Fatih hoca idi hatta sezon sonunda da şampiyon yaptı zaten ona da eyvallah. Lakin bunun sonucunda da mevcut başkan ve yönetim, hocayı gayet güzel bir şekilde onore ettiler, şampiyonluk kutlamasında 5 senelik sözleşme imzalattılar daha ne yapmaları gerekiyordu?

Bu sene de yönetim sezon başında çatır çatır transfer yaptı. Hoca ne istedi ise aldılar. Sadece orta sahanın değeri 70-80 milyon avro oldu peki sonuç? Fatih hoca ligin ilk yarısında hocalık mı yaptı? Formayı adaletli mi dağıttı? Hayır. Sadece ocak ocak diye söylenip durdu. En son da hoca Arda mevzusu ile başkan ve yönetimi alenen kurtların önüne attı. Bana bunu yapana neden özverili davranayım ki? Hoca hata etti. O Arda mevzusunu gündeme getirip yönetimi satmayacaktı. Bu yönetim, Fatih hocanın çalıştığı en ılımlı yönetimdi. Şimdi ise her şey bir kıvılcıma bakıyor.

lisans bildirme süresi uzamadı mı hala? fener ağlamıştı gene. son dakikaları bekliyorlar galiba uzatmak için.
Uzatilacagini bir tek kuşlar biliyor.
Herkes bitti diye uğraşmaktan vazgeçecek sonra bunlar her zaman ki gibi istedikleri şekilde at koşturacak.

Ondan dolayı bu kadar rahatlar.

Ne yapıp edip sol bek alacaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt