Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Geri dönüşü olacak adamlar alacağız dedi

6 ay oynamamış oyuncu istemiyoruz diyor..

herkesin istediği bu değil mi zaten? Geri dönüşü olacak patlama olasığı olan yada yaşı genç oyuncular olacaktır.. Ve Fatih Terim dönemindeki transferlerin çoğu takımlarında sürekli oynayan oyunculardı..Önceden neydi ya forma şansı bulamayan yada uzun sakatlık geçirmiş birini alıyorduk.. Geçen yılki yabancıların hemen hemen hepsi kemik gibi ve oynayan oyunculardı..

Yalnız bı ısmarlama haber lafı çok feci. Bence Terim, yönetimden bazı kişilerin böyle haberler yaptırdığını ima etti. Zaten Terim geldiğinden bu yana hep bir çatışma haberi var. Umarım yanlıştır.

ulan arkadaş bnde dinledim hocayı nasıl bu kanılara vardınız anlamadım alemsiniz yemin ederim ya hoca bn başkana bi kaç isim verdim diyor işte bernard chadli transfer politikası kötü transfer politikası değil ama alabilsek keşke

Eger bu arkadas boyle anlamissa demekki burda diger yorum yapanlar kuru yaygara yapiyorlsar.

“Transferle ilgili sayın başkanımız ve yönetici arkadaşlar uğraşıyor, çalışıyor. Birkaç isim verdim kendilerine sayın başkanımız isterse bunu açıklar. Onun tasarrufundadır. Ama diğer arkadaşlarımızla aşağı yukarı her gün görüşüyoruz. Gelişmelyeri takip ediyoruz.” * “Galatasaray’a faydalı olacak, bize katkıda bulunacak bir takım oyuncularla temas kuruluyor. Ümit ediyorum en kısa zamanda olur. Olmazsa da dünyanın sonu değil. Transfer yapmak için de transfer yapmayız. Ama takip ediyorum.”

* “Sizler gazeteciler olarak önce liste diyordunuz. Listeye kadar yazılan isimlerin yanlışlığına arada bir deklerasyon yayınlayıp hayır diyorduk. Şimdi liste verdik ama hiç olmayacak isimleri yazan; hatta bitti diye yazanlar var. Biraz daha dikkatli olunursa, doğru istihbarat yapılıp Galatasaraylılar doğru bilgilendirilirse seviniriz.”

* “Galatasaray Başkanı ve yöneticileri transfer için elinden geleni yapıyor. Biz de burada görevimizin başındayız. Olması gereken de bu zaten. Bekliyoruz. Gerek ekonomik olarak gerekse de bazı konularda olmuyor bu transferler. Daha 5 Şubat’a çok var. Gelişmeler olabilir bu gelişmelere açığız.”

* “Benim iyi futbolcuya, karakterli futbolcuya hayır dediğim hiç görülmemiş. Ama öyle haberler çıkıyor ki ben de hayret ediyorum. Ben Sneijder’e evet desem 5’ti, bir hafta sonra evet demediğim için 15 olmuş. Olmayan transferlerin suçu bende..”

* “Karar verirken Galatasaray’ın gelecek yıllarını da düşünmek zorundayım. Siz gazeteciler daha iyi araştırırsanız neyin ne olduğunu daha iyi anlarsınız. Ben bir karar verdiysem buna sahip çıkarım. Ama ısmarlama işlere dikkat etmek lazım.”

* “En faydalı olacak, bize seviye atlatacak oyuncuları seçmeye bakıyoruz. Mümkünse de ekonomik olarak geri dönüşü olan. Yoksa bu işin sonu yok, bir tane alırsınız, herkes bir tane daha ister. Galatasaray camiasının bize olan güvenini ve inancını ben biliyorum. Ona göre de o sorumluluk içinde davranıyorum.”

Hoca mutlu değil, bu çok net belli oluyor. Hocanın istediği oyuncular alınmıyor. Muhtemelen yine saçma sapan oyuncular öneriliyor hoca da kabul etmiyor. Ben listemi verdim diyor hoca ve hepimiz de biliyoruz ki o listenin üst sıralarındaki oyuncular gelmeyecek.

Fatih hocanın onca başarıyı Fenerbahçe'de yaşadığını, Fenerbahçe'nin Fatih hoca ile bizim sahamızda kupa kaldırdığını, ligin ilk yarısını lider bitirdiğini, CL'de gruplardan çıktığını düşünüyorum da istediği oyuncuları önüne sererlerdi muhtemelen.

Yanlız Fatih Hoca geçen sene ne dedi ise bu sene de aynısını söylemiş.

Transfer için...

Fatih Terim

Hasan Şaş

Ümit Davala

Scout Ekibi

Haldun Üstünel

Abdurrahim Albayrak

ekibini kursalar,harika bir transfer takımı oluruz...İyi kar ederiz...

Ama Ali Dürüst,Bülent Tulun gibi kafası daha eski döneme ait,sürekli tok alıcı durumundaki insanlar oldukça vizyon falan beklemeyin...

Yalnız bı ısmarlama haber lafı çok feci. Bence Terim, yönetimden bazı kişilerin böyle haberler yaptırdığını ima etti. Zaten Terim geldiğinden bu yana hep bir çatışma haberi var. Umarım yanlıştır.

Sadece isim söylemedi

REFİK ARKAN o kişi

Hocanın söylemlerinden şunu anlıyoruz ki gelecek vaad eden ve bize ilerki yıllarda para kazandırabilecek yıldız adayları, bunlar kim;

Frei, Bernard, Carlinhos, Potuk, S.Taşçı, Ö.Toprak vs.

Muhtemelen de yönetimin alalım dediği oyuncular,

Jaja, Keita, Chıviu gibi son baharındaki bedava oyuncular.

Ümitsizliğe kapılmayalım derim ama hocanın istediği bu oyuncalara istenilen bonservis ücretini bizim yönetim asla vermez.

Hocada yönetimin tavsiye ettiklerini istemez o yüzden Potuk'u belki alırız ve transferi kapatırız.

3 tane defans oyuncusu önermişsin.. Ayrıca 30 milyon euro dan fazla maliyet var.. Böyle bir hesaplada yönetime sallamak ayrıca ilginç =)

Carlinhos 5 milyon euro civarında keza ömerde öyle ara ya da koydum ki ihtimaller olsun. Bunun hesapla alakası yok Fatih hoca getirisi olacak oyuncu diyor. Bunlardan başka kime işaret edeceksin. Mantıksız olan senin söylediğin ben orda yönetimde ki çatlak sesleri ifade ediyorum.

Fatih Terim'i cok iyi anliyordum ama oraya cocuk gibi oturup ve duygusal davranmak Galatasaray'i ileri tasimaz (hedef sürekli bu diyor kendisi). Yönetim ve teknik ekip ayni kulüp icin calisiyorlar, konussunlar ne sorun varsa cözü versinler. Düsman mi bunlar arkadas :o

Anladığım kadarıyla Q7 Sneijder gibi kisiler olmayacak.Chadli bernard carlinhos kerim frei piyasadaki hocanın tarifine uyan isimler

frei bize gelmez hatta hiç bir takıma gidemez.adam bir sezonda 3 transfer limitini doldurdu.seneye artık...

“Transferle ilgili sayın başkanımız ve yönetici arkadaşlar uğraşıyor, çalışıyor. Birkaç isim verdim kendilerine sayın başkanımız isterse bunu açıklar. Onun tasarrufundadır. Ama diğer arkadaşlarımızla aşağı yukarı her gün görüşüyoruz. Gelişmelyeri takip ediyoruz.” * “Galatasaray’a faydalı olacak, bize katkıda bulunacak bir takım oyuncularla temas kuruluyor. Ümit ediyorum en kısa zamanda olur. Olmazsa da dünyanın sonu değil. Transfer yapmak için de transfer yapmayız. Ama takip ediyorum.”

* “Sizler gazeteciler olarak önce liste diyordunuz. Listeye kadar yazılan isimlerin yanlışlığına arada bir deklerasyon yayınlayıp hayır diyorduk. Şimdi liste verdik ama hiç olmayacak isimleri yazan; hatta bitti diye yazanlar var. Biraz daha dikkatli olunursa, doğru istihbarat yapılıp Galatasaraylılar doğru bilgilendirilirse seviniriz.”

* “Galatasaray Başkanı ve yöneticileri transfer için elinden geleni yapıyor. Biz de burada görevimizin başındayız. Olması gereken de bu zaten. Bekliyoruz. Gerek ekonomik olarak gerekse de bazı konularda olmuyor bu transferler. Daha 5 Şubat’a çok var. Gelişmeler olabilir bu gelişmelere açığız.”

* “Benim iyi futbolcuya, karakterli futbolcuya hayır dediğim hiç görülmemiş. Ama öyle haberler çıkıyor ki ben de hayret ediyorum. Ben Sneijder’e evet desem 5’ti, bir hafta sonra evet demediğim için 15 olmuş. Olmayan transferlerin suçu bende..”

* “Karar verirken Galatasaray’ın gelecek yıllarını da düşünmek zorundayım. Siz gazeteciler daha iyi araştırırsanız neyin ne olduğunu daha iyi anlarsınız. Ben bir karar verdiysem buna sahip çıkarım. Ama ısmarlama işlere dikkat etmek lazım.”

* “En faydalı olacak, bize seviye atlatacak oyuncuları seçmeye bakıyoruz. Mümkünse de ekonomik olarak geri dönüşü olan. Yoksa bu işin sonu yok, bir tane alırsınız, herkes bir tane daha ister. Galatasaray camiasının bize olan güvenini ve inancını ben biliyorum. Ona göre de o sorumluluk içinde davranıyorum.”

bu açıklamada bişey yok ki

klasik transfer dönemi açıklamaları

niye üzerine bu kadar yorum yaptınız

pondexter yenilgiyi hazmedemeyince hastanelik oldu cama yırmıh atmış :D (AMK)

Pondexter hastanelik oldu | Amk Spor Gazetesi
31223.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt