Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Geri dönüşü olan oyuncular ; Carlinhos,Berdnard,Chadli,Kerim Frei

Geri dönüşü olacak, genç diye gidip, abuk sabuk maliyetlere Bernard, Chadli, Carlinhos alınırsa elde patlama ihtimali de var. 15m verip Bernard'ı alıp elde patlayabilr, 2 sene sonra 3-4m satmakta var. Carlinhos'u altı ustu sol bek 7-8 verip alırsak kaça satacagız sol beki? 10'a mı?

Millet Falcao'yu 5'-6'ya, Özil ve Marin 5m euroya alıyor parlatıp 10-15'e satıyor. 5-7 arası bonservisle alıp parlatman lazım. +10 verip aldıktan sonra TSL'nin ederi belli zaten kaça satacaksın ki?

Kesin yanlış anlayan renktaşlar olacaktır, genç bile olsa uçuk fiyata oyuncu alırsan, dönüşü olur para kazanırız işi yine risklidir...

Bernard'ı herkes sıradan sanarken ucuza alırsın 4-5'e misal, o zaman alıp parlatırsan iyi para kazanırsın. Cavenaghi vardı noldu sonra? 10m verip aldı Moskova elde patladı örnek çok.

Geçen sene devre arasının kopyası açıklamalar arkadaşlar. İster iyiye yorun ister kötüye. O size kalmış.

Bana göre net bir şekilde hocanın istediği isimlere sürekli veto var geçen seneden beri. Hoca da üstü kapalı, vücüt diliyle bunu anlatıyor.

InsAllah Fenerbahce Belhanda´yi alir.

Burdaki bebelerin aglamasi ayri bi sevincdir benim icin.

Futbolu hala FM oyunu sananlar Fenerbahce´yi 10 senedir Sampiyon yapiyorlar.

Başkan'ın istediği yapıda bence Fatih Hocamıza yer yok..

Resmen elini kolunu bağlıyor...

Taraftarın büyük bir çoğunluğu Ünal Aysal'a transfer konusunda güvenmiyor..

Ben anlamıyorum fener elendi diye bize 8-9 milyon euro fazladan verdiler..

8-9'un üzerine kat 7-8 Bernard+Carlinhos paketi yap..

allah askina istemeseydiler oraya getirirmiydiler?

8-9 ustune 7-8 koy kolaymi yahu?

Chadli yi mi istiyormuşuz?

Fatih Terim'i cok iyi anliyordum ama oraya cocuk gibi oturup ve duygusal davranmak Galatasaray'i ileri tasimaz (hedef sürekli bu diyor kendisi). Yönetim ve teknik ekip ayni kulüp icin calisiyorlar, konussunlar ne sorun varsa cözü versinler. Düsman mi bunlar arkadas :o

Hakan bazı yöneticiler hocayı köşeye sıkıştırmak için haber yaptırıyorlar gazetelere hocanın tepkisi buna.

Hocanın şu açıklaması ve özellikle altını çizdiğim kısım gayet dikkat çekici ve kafa karıştırıcı...

* “Karar verirken Galatasaray’ın gelecek yıllarını da düşünmek zorundayım. Siz gazeteciler daha iyi araştırırsanız neyin ne olduğunu daha iyi anlarsınız. Ben bir karar verdiysem buna sahip çıkarım. Ama ISMARLAMA işlere dikkat etmek lazım.”

baskanın uzrınde calıstıgı oyuncular

hocanın uzerınde calıstıgı oyuncular

gelde çöz denklemı

Şimdi tamam Hoca haklı çok iyi diyor gençlere yönelelim diye ancak bahsi geçen adamlar mesela Bernard zaten takip edilen isimlerden biri..Maliyeti daha az değil..Olmama ihtimali de oldukça fazla zaten..Genç ve piyasası olan isimleri almak şu devirde çok zor üstelik Türkiye faktörü de var..

Ayrıca 2 ay önce Kaka genç miydi??

Problem başka yerde bana kalırsa..Hoca asıl yönetim de kendisini istemeyenlerin bilincinde ve bu yönde mesaj veriyor..

Yoksa yönetim tamam hatalı ancak Terim de tezat açıklamalar yapıyor bana kalırsa..Yine olan Galatasaray'a oluyor orası ayrı...

10 M € ya Meireles'i gibi birini almaktan daha mantıklı ama 15 M € verirsin ama oyuncuya en az yarı ücret verirsin ve tutarsa 25-30 M €'ya gider..

6 ay oynamamış oyuncu =

Kaka

Snejder

Quaresma

Salı günü başkan konuşur. Herkes mutlu mesut devam eder. Öyle bir oynuyorlarki taraftarlarla.

[video=youtube;JMY7Nd8_wV4]https://www.youtube.com/watch?v=JMY7Nd8_wV4[/video]

Bende diyorum herkes niye kaleciye sallıyor...

Edit: 2.yediğimiz gölü yeni izledim..Hakan hala adı piyasada varken satıp para kazanmak lazım..Altyapıdan gençlere şans vermeliyiz..

Ziya Erdal ve Musa Nizam'ada razıyım.

sureklı oynayan oyuncular

alper var carlınhos aklıma gelenler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt