Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

transfer isterlerse yapmasınlar ama sahada umutla burak 2 lisini birarada görmek istemiyorum. burak tek başına olsun. en azından yekta oynasın forvet arkası. bu zulümden kurtarın bizi.:D

allah askina istemeseydiler oraya getirirmiydiler?

8-9 ustune 7-8 koy kolaymi yahu?

Kolay hocam ne alacak sanki sakız parası Milyon €lardan bahsetmiyoruz sanki üst turu geçtik diye 3,5 M € verdiler diye göbek atıyorduk burada.. :) Sonra niye borçlar erimiyor deniyor..

Fatih Terim bazilarinin kurdugu Snieyder hayallerini avatarlarini sope atdi, forumdaki huysuzluk o yuzden ;)

gelişmesızlık ten ıyıdır yıne bu

Madem geri dönüşümlü oyuncu lazım Bernardı aldır o zaman Hoca.

beyler hocanın konusmaları acık net ortada hele dedıgı vızyonumuz ve ekonomımız yetmıyor bır sekılde olmuyor sozu herseyı acıklıyor.hocanın ıstedıgı tespıt ettıgı ızlettıgı ısımler bellı taffarel aracılıgı ıle carlınhos bernard bulunmus ızlenmıs kerım freı var hocanın bızzat soyledıgı ısım yıne ısmı gecen chadlı de bu vızyona uygun ısımdır bence an cak tıpkı gecen sezon bası ve devre arasında oldugu gıbı baskanın cantacısı btulun denen kan emıcı ve yıne terım karsıtı yonetım ıcındekı ısımler br sekılde bu transferlerın bıtmesını engellıyor hocada bunun farkında..

bekleyelım gorelım bakalım neler olacak

10 M € ya Meireles'i gibi birini almaktan daha mantıklı ama 15 M € verirsin ama oyuncuya en az yarı ücret verirsin ve tutarsa 25-30 M €'ya gider..

Tamam haklısın ama bu Bernard 1 senede patladı işte.Biz de scout olmadığından adam piyasası olunca alıyoruz ancak ve yönetim de bu riske girmiyor ya da art niyetli davranıyor bilemiyorum..

Yani gerçekten zor genç isimler.Shaqiri de bunlardan biriydi..Bayern adamı izliyordu zaten..Adam piyasa yapınca zaten Türkiye'ye adam getirmek zor,üstüne genç bir yıldız adayını getirmek ancak para ile olur.Ben böyle bir hamle yapacağını düşünmüyorum yönetimin..

Ben 2 tarafa da kızıyorum..Senelerdir bu işin içinde olan adamlar bunlar otursunlar konuşsunlar..Yoksa yok transfer olur biter..Böyle mesajlar gerçekten yakışmıyor...

Dediğim gibi bu süreçten yine Galatasaray zararlı çıkıcak ne Hoca ne de yönetim...

ben sallamalarımı transferler bittiğinde yapacağım şimdi söylediklerimi transferler sonunda yutmak istemiyorum

transfer isterlerse yapmasınlar ama sahada umutla burak 2 lisini birarada görmek istemiyorum. burak tek başına olsun. en azından yekta oynasın forvet arkası. bu zulümden kurtarın bizi.:D

Ellerine sağlık. Resmen rakibin stoperi şeklinde oynuyor özellikle Umut. 2. yarı tek forvet Elmander temiz Yekta arkasında.

Turkspor'daki yaziyi okuyun sonra Hoca'nin acijlamalariyla karsilastirin.

chadli haberlerinin kaynağı kim acaba?

Gerek ekonomik olarak gerekse de bazı konularda olmuyor bu transferler

benı yıkan söz

oyuncu türkiye yi tercih edtmiyor, karısını ikna edemiyor ya da kulübü bırakmak istemiyor gibi sebepler olamaz mı bunlar.

neden yöneticilerin beceriksizliğine yordunuz bunu anlamadım. geçmiş tecrübelere dayanarak böyle bir sonuç çıkabilir ama Hoca yönetime sallamak için söylemedi onu bence.

Gerek ekonomik olarak gerekse de bazı konularda olmuyor bu transferler.

Bu söz bizim transfer sürecimizi iyi açıklıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt