Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

zsten antonınıyı ancak boteng gelırse gormezden gelırım onun dısında antonını nedır yanı veteran mılanın artık adamlarından bırı

Boateng CL´de oynayabiliyor mu? En önemlisi bu. Benim bildigim kadariyla oynayamiyor

Kadir Çetinçalı:"Galatasaray Sneijder için 10 milyon €’nun üzerine çıktı. Sneijder’in ilk tercihi Galatasaray değil ama bu parayı başka yerde veren yok." CNN TÜRK

abi yapmayın boateng gelecek de sadece 2 maç clde oynamayacak diye istemeyeceğiz, bir daha boatengi almak gibi bir şansımız oluşabilir mi sizce ,bence asla olmaz, ihtimal vermiyorum ama alma şansımız varsa hiç düşünmemeliyiz

O zaman konusmaya da gerek yok. CL´de oynatamayacagimiz adam almak, ahmakliktan baska birsey degil.

Cok iyi oyuncu Boateng ama ben önce CL´de kendimi güclü hissetmek istiyorum. Ona göre oyuncular istiyorum.

Kesinlikle katılıyorum ligde zaten öyle ya da böyle götürürüz ama CL de böyle bir kura çektikten sonra bide CL de oynayamayacak adam almak saçmalıktan başka bişey olmaz ...

abi yapmayın boateng gelecek de sadece 2 maç clde oynamayacak diye istemeyeceğiz, bir daha boatengi almak gibi bir şansımız oluşabilir mi sizce ,bence asla olmaz, ihtimal vermiyorum ama alma şansımız varsa hiç düşünmemeliyiz

Aynen budur, ihtimali varsa hemen alinmalidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt