Aydın Dayıoğlu
10 Numara!
- 3 Temmuz 2010
- 15.542
- 2
- 1.363
Cevap: Transfer Nöbeti
Hala daha yalanlamadılar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim taraftardaki bu Hagi duygusallığına bitiyorum ya![]()
Ayrıca Hagi'yi bu kadar abartmanın o takımdaki diiğer oyunculara büyük haksızlık olduğunu düşünüyorum
Böyle düşünmene gerek yok. O takımda oynayan diğer oyuncularda aynı şekilde abartıyorlar zaten. Ayrıca Kaan'ın bu konuda söylediklerine de aynen katılıyorum. Bahsettiği isimlerin oyunlarının vs. Hagi ile kıyaslamasının yapılamayacağını düşünüyorum.
Hagi'yi biz abartmıyoruz ki.. Adam Gelmiş geçmiş en iyi oyuncular listesinde yer alıyor.. Pes de bile karmayı aldığında Hagi var.. Sizin bu kendi özünüzü inkar etme hastalığı ne olacak asıl onu merak ediyorum.. Gelmiş geçmiş en iyi oyuncular listesinde olan tek adamdır Türkiye'de belki 2. bir isim varsa oda Hakan Şükür'dür.. O adama laf atıyorsunuz futbolu bıraktıktan sonra göreceğiz bakalım Wesley'i, Kaka'yı, Lincoln'u gelmiş geçmiş oyuncular sıralamasına girebilecekler mi...
Mustafa Taha @mustafataha
L'Equipe'in göre, Belhanda, Tottenham ile Fenerbahce arasında tercihini Londra kulübünden yana kullanacak...
Hagi'yi biz abartmıyoruz ki.. Adam Gelmiş geçmiş en iyi oyuncular listesinde yer alıyor.. Pes de bile karmayı aldığında Hagi var.. Sizin bu kendi özünüzü inkar etme hastalığı ne olacak asıl onu merak ediyorum.. Gelmiş geçmiş en iyi oyuncular listesinde olan tek adamdır Türkiye'de belki 2. bir isim varsa oda Hakan Şükür'dür.. O adama laf atıyorsunuz futbolu bıraktıktan sonra göreceğiz bakalım Wesley'i, Kaka'yı, Lincoln'u gelmiş geçmiş oyuncular sıralamasına girebilecekler mi...
Yanlış anlamayın Hagi'nin benim için yeri apayrıdır.Fakat bu PES'te FIFA'da karmalarda olmasının en büyük sebebi ülkesi.Adam Romanya için futbol tanrısı.Brezilya Arjantin Hollanda gibi ülkelerde bu mertebeye ulaşmak çok çok daha zor.Yani olay PES FIFA olayı değil gerçek hayatta da böyle.
Şevket Arslan @sevketarslan37
Rai Sport'ta yer alan iddiaya göre Wesley Sneijder, Guus Hiddink tarafından Anzhi'ye gelme konusunda ikna edildi.
AC Milan News @Milanello
Galatasaray are interested in signing both Antonini and Boateng.@OfficialAnto_77 @KPBofficial
Mustafa Taha @mustafataha
L'Equipe'in göre, Belhanda, Tottenham ile Fenerbahce arasında tercihini Londra kulübünden yana kullanacak...
AC Milan News @Milanello
Galatasaray are interested in signing both Antonini and Boateng.@OfficialAnto_77 @KPBofficial