Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bizim taraftardaki bu Hagi duygusallığına bitiyorum ya :)

Ayrıca Hagi'yi bu kadar abartmanın o takımdaki diiğer oyunculara büyük haksızlık olduğunu düşünüyorum

Hagi'yi biz abartmıyoruz ki.. Adam Gelmiş geçmiş en iyi oyuncular listesinde yer alıyor.. Pes de bile karmayı aldığında Hagi var.. Sizin bu kendi özünüzü inkar etme hastalığı ne olacak asıl onu merak ediyorum.. Gelmiş geçmiş en iyi oyuncular listesinde olan tek adamdır Türkiye'de belki 2. bir isim varsa oda Hakan Şükür'dür.. O adama laf atıyorsunuz futbolu bıraktıktan sonra göreceğiz bakalım Wesley'i, Kaka'yı, Lincoln'u gelmiş geçmiş oyuncular sıralamasına girebilecekler mi...

Böyle düşünmene gerek yok. O takımda oynayan diğer oyuncularda aynı şekilde abartıyorlar zaten. Ayrıca Kaan'ın bu konuda söylediklerine de aynen katılıyorum. Bahsettiği isimlerin oyunlarının vs. Hagi ile kıyaslamasının yapılamayacağını düşünüyorum.

Ya bir kere Wesley'in ve Kaka'nın şuanki gibi gittikleri takdirde gelmiş geçmiş en iyi futbolcular listesine girme imkanları yok.. Kaka 2009'da Milan'dan ayrılırken bu şansı kaybetti.. Wesley ise tüm kariyeri boyunca 2009-2011 yılları arasında yaptıklarıyla hatırlanacaktır sadece..

Hagi'yi biz abartmıyoruz ki.. Adam Gelmiş geçmiş en iyi oyuncular listesinde yer alıyor.. Pes de bile karmayı aldığında Hagi var.. Sizin bu kendi özünüzü inkar etme hastalığı ne olacak asıl onu merak ediyorum.. Gelmiş geçmiş en iyi oyuncular listesinde olan tek adamdır Türkiye'de belki 2. bir isim varsa oda Hakan Şükür'dür.. O adama laf atıyorsunuz futbolu bıraktıktan sonra göreceğiz bakalım Wesley'i, Kaka'yı, Lincoln'u gelmiş geçmiş oyuncular sıralamasına girebilecekler mi...

Yanlış anlamayın Hagi'nin benim için yeri apayrıdır.Fakat bu PES'te FIFA'da karmalarda olmasının en büyük sebebi ülkesi.Adam Romanya için futbol tanrısı.Brezilya Arjantin Hollanda gibi ülkelerde bu mertebeye ulaşmak çok çok daha zor.Yani olay PES FIFA olayı değil gerçek hayatta da böyle.

Mustafa Taha ‏@mustafataha

L'Equipe'in göre, Belhanda, Tottenham ile Fenerbahce arasında tercihini Londra kulübünden yana kullanacak...

Bence feneri seçer... Fener de Yıllık nerden baksan 3.5 alır... net para ve maç başı dahil..

İngiltere'de 3.5 alması için Tottenham yıllık 7 milyon euro teklif etmesi gerekir ki imkansız bu..

Bencede Türkiye' nin gelmiş geçmiş en iyi yabancı oyuncusu Hagi, en iyi Türk oyuncusuda Hakan Şükür' dür.

Bu Kerim Frei' i bi tek ben mi Hazard a benzetiyorum :allaalla6vr:

Yanlış anlamayın Hagi'nin benim için yeri apayrıdır.Fakat bu PES'te FIFA'da karmalarda olmasının en büyük sebebi ülkesi.Adam Romanya için futbol tanrısı.Brezilya Arjantin Hollanda gibi ülkelerde bu mertebeye ulaşmak çok çok daha zor.Yani olay PES FIFA olayı değil gerçek hayatta da böyle.

Ya yapmayın allah aşkına o dönemleri hatırlıyor musunuz hayır? Hagi o dönemde hangi ülkenin formasını giyerse giysin banko oynardı, Arjantin'de Brezilya'da özellikle fırtına gibi estiği 87-94 arası kesemeyeceği adam mı vardı? 90'ların ortalarında falan Brezilya'da Rai falan oynadı ya onlardan mı forma alamayacaktı.. Adam, Sneijder ile kıyaslanıyor ya.. Sneijder önce kendi ülkesindeki efsaneleri geçsin.. Davids, Berkamps falan bana göre Sneijder'den iyi oyuncu

@Milanello: Galatasaray are interested in signing both Antonini and Boateng. @OfficialAnto_77 @KPBofficial

anzhi'ye gitmez yahu sneijder..premier lige gitmez ise bize gelir..

baskanı beklıyorum merakla gerısıne ınanmıyorum....

carlınhos ve bernarda cok sevınırım

Boateng CL´de oynamadi mi? Almayiz. Ama hayran oldugum, Galatasaray´a cok uygun oldugunu düsündügüm bir futbolcu.

Kosar, savasir, pres yapar, oyunu etkiler, skoru degistirir. Hersey var adamda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt