Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

abi yapmayın boateng gelecek de sadece 2 maç clde oynamayacak diye istemeyeceğiz, bir daha boatengi almak gibi bir şansımız oluşabilir mi sizce ,bence asla olmaz, ihtimal vermiyorum ama alma şansımız varsa hiç düşünmemeliyiz

Yapma hocam ya o kadar para verip oyuncu aldıktan sonra CL maçında tribünde oturduğunu görünce kahrolmazmısın hemde böyle bir kura çekmişken ? Maliyet bakımından da Sneijder'den çok daha aşağı kalcağını düşünmüyorum bonservisi çok daha fazla olur büyük ihtimal ...

Boateng cl de oynamayacak diye istememek nedemek yahu? 2 maç oynamıcak. Önemli olan boyle bir oyuncu takıma kazandırmak. Mantıklı olun..

Yapma hocam ya o kadar para verip oyuncu aldıktan sonra CL maçında tribünde oturduğunu görünce kahrolmazmısın hemde böyle bir kura çekmişken ? Maliyet bakımından da Sneijder'den çok daha aşağı kalcağını düşünmüyorum bonservisi çok daha fazla olur büyük ihtimal ...

renktaş tabi bi üzülürüz ama neticede 1 senelik kontrat yapmayacağız, boateng gibi bir boğanın olduğu takımla senelerce gruplardan çıkabiliriz şampiyonlar liginde

Hem Afrika kupası derdi yok hem zenci. Başka ne istiyorsunuz? Aslında tam değil.

Boateng'in sadece ismi kaldı.. Ben şahsen istemem.

Boateng cl de oynamayacak diye istememek nedemek yahu? 2 maç oynamıcak. Önemli olan boyle bir oyuncu takıma kazandırmak. Mantıklı olun..

Ya o kadar para verdikten sonra zaten hem CL de oynayanını alırsın hemde o tarz bi adamı takıma kazandırmış olursun ...

İnanamıyorum ya burda yönetimin transfer yapmamasını hep CL de böyle bir kura çekmişsin hayatının fırsatını yakalamışsın diye eleştirirler ama şimdi iş Boateng olunca CL de oynamasa da olur diyosunuz yapmayın Allah aşkına ... ( genel konuşuyorum )

ünal başgan milanın as başkanı ile görüşmüş bakalım kimi alıcaz

Ya o kadar para verdikten sonra zaten hem CL de oynayanını alırsın hemde o tarz bi adamı takıma kazandırmış olursun ...

İnanamıyorum ya burda yönetimin transfer yapmamasını hep CL de böyle bir kura çekmişsin hayatının fırsatını yakalamışsın diye eleştirirler ama şimdi iş Boateng olunca CL de oynamasa da olur diyosunuz yapmayın Allah aşkına ... ( genel konuşuyorum )

renktaş normal şartlarda boateng tarzı bir adam alma ihtimalimiz yok adam 25 yaşında ama bu ırkçılık mevzuu yüzünden bir fırsat transferi olabilir ki demin dediğim gibi pek ihtimal vermiyorum, bu fırsat kaçmaz bence

Boateng'i ne zaman isterim anca bizimkiler Sneijder de ya da Belhanda Bernard Diego ayarı CL de oynayabilcek bir adam alamazsa artık ümit kalmazsa o zaman bende isterim tabi ki ama CL de oynayabilcek aynı kalitede adam alma ihtimalimiz varsa ilk tercihim o olur tabi ki ...

Boateng'in sadece ismi kaldı.. Ben şahsen istemem.

Şuan alabileceğimiz en iyi adamlardan biridir boateng tabi alabilirsek. Top class bir oyuncu komple. Ayrıca duygusala bağlamaya gerek yok tribunde oturunca üzülürmüşüz. Biraz gerçekçi olun en fazla zaten schalkeyi eleyebiliriz daha ileri gidemeyiz en azından bu sene.. Oyuzden boateng gibi oyuncu sana geliyosa hayır deme şansımız yok bizim cl deki 2 maç oynamayacak diye..

[video=youtube;9q0EDnRRgjc]https://www.youtube.com/watch?v=9q0EDnRRgjc[/video]

keşke alabilsek

164623_578201982193508_1260812899_n.jpg

Tabiki clde oynasın isterim ben ama olay şu onu atlıyosunuz. Biz bi tur daha atlayınca bişey kazanmıcaz. Biz her sene cl de gruptan cıkacak kapasitede olduğmuzda ve lige ambargo koyduğumuzda birşeyler kazanıcaz. Bu sene önemli olan yine gecen seneki gibi lig şampiyonluğudur bunu unutmayın.

Şuan alabileceğimiz en iyi adamlardan biridir boateng tabi alabilirsek. Top class bir oyuncu komple. Ayrıca duygusala bağlamaya gerek yok tribunde oturunca üzülürmüşüz. Biraz gerçekçi olun en fazla zaten schalkeyi eleyebiliriz daha ileri gidemeyiz en azından bu sene.. Oyuzden boateng gibi oyuncu sana geliyosa hayır deme şansımız yok bizim cl deki 2 maç oynamayacak diye..

Ya zaten baktığımız zaman kupayı alma ihtimalimiz yok bence önümüzdeki uzun seneler boyunca ... O mantıkla bakarsan gruptan çıkmanın da bi mantığı yoktu , CL ye katılıp paraları alıp elenseydik o zaman ... CL çok büyük bir vitrin orda çeyrek final oynamak hatta yine çok şanslı bir kurayla yarı final oynama şansın var ve sen bunu geri çeviriyosun ... Sanki Boateng'i bedavaya alcaz, ırkçılık var diye adamı değerinin altında falan verceklerini mi düşünüyosun ? E o kadar para verdikten sonra neden aynı kalibrede CL de oynatabileceğimiz başka bir adam almıyoruz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt