Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

biz ne zaman 10 numara görecez artık al ya al en azından 1 tane yıldız al ya sanki 3 tane isteniyor

Abicim hepiniz moral bozacak yer arıyorsunuz yahu bi durun...

benı yıkan sözu şu VİZYONUMUZ ve PARAMIZ yetmıyor bazı seylere

bu yonetıme taktıgı en buyuk kapak

Bu arada Bernard nerden çıktı? Kesin ilgileniyoruz mu?

Gelecek vaadeden oyuncuya 10 15 milyon direk vermezler. Yani transfer olmaz. Olursa Carlinhos - Alper - Frei. Bernard mış. Chadli miş (fulham'ın 8,5 teklifini reddetmişler) olmaz.

Bülent Tulun ve Ali Dürüst gitmelidir.

Ali Dürüst nereye gidiyor? Fatih hoca'nın Albayrak'la birlikte en yakın olduğu isim yönetimde... O olmasa çoktan istifa etmişti bence hoca, öyle bir izlenim ediniyorum konuşmalarından.

Carlinhos, Bernard, Serdar Taşcı ya da Ömer Toprak'ı al bitir transferi. Ama ciddi anlamda yönetim değişikliği gerekiyor orasıda ayrı mevzu.

La transfer olmayacağını nerden çıkarıyosunuz allah aşkına

keşke gelse. o bile gelmeyecek diye tedirginim.

gelmeye bilir zaten. hocada olur veya olmaz dedi zaten. bernard icin ugrasiliyordur herhalde. Benim anlamadigim bir noktada isimleri verdim zaten simdi demisdi. hangi isimleri verdi onu anlayamadim. 3g baglantisi kesilmisdi bir ara acaba orda mi söyledi isimleri :SS:

5 şubata kadar vaktimiz var, aceleye gerek yok diyor,

son günü de hatırlattı, zaten kampa yetişse kıyamet alameti olurdu

Allah' ını seven bir kişi hocanın ne dediğini kendi yorumunu katmadan söylesin 18 sayfa okudum ne dediğini bulamadım

Hocanın başarısızlığında direk kovacaklar. Eric Gerets'i(Bülent Tulun'un kankası) getirecekler.

bence.

Başkan'ın istediği yapıda bence Fatih Hocamıza yer yok..

Resmen elini kolunu bağlıyor...

Taraftarın büyük bir çoğunluğu Ünal Aysal'a transfer konusunda güvenmiyor..

Ben anlamıyorum fener elendi diye bize 8-9 milyon euro fazladan verdiler..

8-9'un üzerine kat 7-8 Bernard+Carlinhos paketi yap..

Kısacası hoca Carlinhos-Bernard gibi gençleri istiyor yönetimse o parayı sadece Sneijder-Diego gibi topçulara veririm diyor.Hoca haklı bıktım ben artık Galatasaraya yatmaya gelen adamlarda kimi istiyorsa alın hoca.Hoca transferde kötü tercihler yapıyor deniliyor ama yönetim veto etmese hoca Suarez Shaqiri gibi gençlerin maliyetine karışmıyor çünkü geri dönüşü olacağını biliyor.

hayırlı aksamlar

gelisme var mı

Onur, Bayern Shaqiri'yi 3-4 yildir istiyordu. Hani ilk Basel-Bayern (CL maci) macindan beri takip ediyorlardi ve sürekli alacagiz diyorlardi. Biz sonradan araya girdik ve Bayern kacirmadan bitirdi isi.

o kadar surecı az çok bılıyoruz

ki baskanın acıklamsı da var bu konuda sallandık kaptılar

hatta bız transfer gorusmesı yaparken hııtzfılled(tam bılmıyorum ısmını)yaptıgı baskıyı çok ıyı bılıyorum,

kesınlıkle alın dıye

Geri dönüşü olmayan transfer yapmayalım bence de.burasu katar olmamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt