Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Gerek ekonomik olarak gerekse de bazı konularda olmuyor bu transferler

benı yıkan söz

ya hemen de illa tersten anlamamak lazım neden illa kötüye yoruyosunuz gayet normal bi açıklama ... Ekonomik kısmı zaten bir gerçek dünyada şuanda .oku çıkmış durumda transfer piyasasının ...

He atıyorum 10m civarında bonservisler bile şuanda Shaqiri ayarında adamlara verilmiyosa bu maliyet ekonomimizi zorluyosa bu sıkıntılı olumsuz bir açıklama olur ... Ama Sneijder'in maliyeti açısından söylendiyse bu söz hiç bir olumsuzluk göremiyorum ...

Bazı konular kısmını da hemen neden vizyona bağlarsınız ki ? Bu tarz potansiyelli bi genci Türkiye'ye getirmek kolay işmi gerçekten ? Ben Shaqiri olsam Belhanda olsam Bernard olsam Türkiye'ye gelmem hayatta bu konulardan dert yanmış olamazmı yani ?

Yönetimi savunmak için falan söylemiyorum bunları ama bu akşamki açıklamalardan da bu kadar olumsuz sonuç çıkarmak ayrı bi yetenek valla ...

Anlamadık ki abi Fatih Hoca karamsar bir havası vardı.Ve bunu dedi. Gerek ekonomik olarak gerekse de bazı konularda olmuyor bu transferler

büyük parayı amrabata yatırdık o da patladı amrabat 3-4lük futbolcu maximum ama süper ligden neden adama o para verilir anlamadım şu an o parayı verecek doğru adamı bulmak lazım artık bu paralar ciddi paralar özellikle mali açıdan çok iyi değiliz genel olarak

ya hemen de illa tersten anlamamak lazım neden illa kötüye yoruyosunuz gayet normal bi açıklama ... Ekonomik kısmı zaten bir gerçek dünyada şuanda .oku çıkmış durumda transfer piyasasının ...

He atıyorum 10m civarında bonservisler bile şuanda Shaqiri ayarında adamlara verilmiyosa bu maliyet ekonomimizi zorluyosa bu sıkıntılı olumsuz bir açıklama olur ... Ama Sneijder'in maliyeti açısından söylendiyse bu söz hiç bir olumsuzluk göremiyorum ...

Bazı konular kısmını da hemen neden vizyona bağlarsınız ki ? Bu tarz potansiyelli bi genci Türkiye'ye getirmek kolay işmi gerçekten ? Ben Shaqiri olsam Belhanda olsam Bernard olsam Türkiye'ye gelmem hayatta bu konulardan dert yanmış olamazmı yani ?

Yönetimi savunmak için falan söylemiyorum bunları ama bu akşamki açıklamalardan da bu kadar olumsuz sonuç çıkarmak ayrı bi yetenek valla ...

ben bı daha dınledım

HİCBİR YERDE BISEY ARAMAM BUNU HEP SÖYLUYORUM AMA

gerek ekonomık gerke bazı seylerden olmuyor BU TRANSFERLER

artık kararı sen ver

para olmasa Refik Arkan niye transferde büyük hedeflerimiz var diye açıklama yapıyor.

valla açıklamalarda bi karamsarlık söz konusu değil ancak çıkardğım şey biraz fazla bekleyecez gibi :o

Tamam haklısın ama bu Bernard 1 senede patladı işte.Biz de scout olmadığından adam piyasası olunca alıyoruz ancak ve yönetim de bu riske girmiyor ya da art niyetli davranıyor bilemiyorum..

Yani gerçekten zor genç isimler.Shaqiri de bunlardan biriydi..Bayern adamı izliyordu zaten..Adam piyasa yapınca zaten Türkiye'ye adam getirmek zor,üstüne genç bir yıldız adayını getirmek ancak para ile olur.Ben böyle bir hamle yapacağını düşünmüyorum yönetimin..

Ben 2 tarafa da kızıyorum..Senelerdir bu işin içinde olan adamlar bunlar otursunlar konuşsunlar..Yoksa yok transfer olur biter..Böyle mesajlar gerçekten yakışmıyor...

Dediğim gibi bu süreçten yine Galatasaray zararlı çıkıcak ne Hoca ne de yönetim...

Yalnız sen konuyu çok farklı yere taşıdın.. Bunu yapan kulüp sayısı Avrupada bir elin parmaklarını geçmek kaldı ki bir çoğu kendi sömürge ülkelerinden faydalanıyor bunu yaparken.. Ben sadece 10 M €'ya +28'lik bir oyuncu alacağımıza 15 M €'ya genç oyuncu alalım dedim..

Örneğin porto 1-2 M €'ya almıyor ki oyuncuları

Bu sezon başı Kolombiyalı Martinez'i 9 M € bonservis bedeli vererek aldılar adam geçen sezon Meksika liginde oynuyordu ve 25 yaşındaydı yani o kadarda genç değildi ama 11 lig maçında 10 gol attı :yenieek:

Aynı Şekilde

Danilo'yu 13 M €'ya , Alex Sandro'ya 9,5 M €, Mangala'ya ve Defour'a 6'ar M € verdiler ama bu paralara acımıyorlar çünkü nasıl olsa girdisi olacaktır..

Porto gibi olmak istiyorsan genç oyuncu konusunda kesenin ağzını açacaksın Mesela ben Defour'u 3 yıldır tanıyordum Standard'da oynarken ama aldılar ve şuan satsalar en az 2 katına satarlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt