Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

birader lucescu terimi 2ye katlar 5e carpardi onu bukadar savunmadik.mourinho yerden yere vuruluyor f.terimemi laf edemeyecez adam bi cok seyi yanlis yapti yapamazmi yani

Yaw yapar yapamaz olurmu insan degilmi terim etten kemikten elbette yapacaktır mourinho kovuldu şimdi elestiriliyor ama onun kötü hoca oldugu anlamınamı geliyor Lucescu bambaska bi hocaydı türkiyeye gelmiş benim neslimin gördügü en iyi yabancı hocadır yabancı ayrımını yapmazsan bile en iyi hocasıdır 1 luce 2 terim benim icin

Mevzu o degil burda senin yüklendigin kadar agır bi tepkiyi haketcek bişey yapmadı bence diyorum hoca haksızlık yaptıgını düşünüyorum bunu dile getirmek istedim kendi düşüncen kendini baglar tabiki ama genel resme bakarsan hocanın kısa zamanda cok yol katettigini göreceksindir

ben severim Fatih Hoca' yı. Klübün içinde neler döndüğünü bilemediğimiz için ne başkan ne de Fatih Hoca için birşey dememek lazım bana göre. Ünal Başkan önümüzdeki hafta konuşcakmış filan onun söyleyeceklerine göre ikisi arasında sorun varmı yokmu anlarız
emrah bende severim f.terimi ama kendime gore futbol anlayisima gore yanlis buldugum yonlerini soyluyorum.basin toplantisinda ooo kimdi ya ismini unuttum diye konustugu adam sneijder yani.neyin pesinde anlamis degilim

birader lucescu terimi 2ye katlar 5e carpardi onu bukadar savunmadik.mourinho yerden yere vuruluyor f.terimemi laf edemeyecez adam bi cok seyi yanlis yapti yapamazmi yani

Eleştiri belirli kıstaslar içinde yapılırsa eleştiri olur sen kalkıpta her transfer dönemi ağlıyor terimi egoları var 2ye katlar 5 e çarpar gibi ucuz laflarla konuşursan bu eleştiri değil kahve muhabbeti olur

birisi transfer analizi yapabilirmi .... klubumuz cok sessiz....Bana oyle geliyorki demnde demistim bombalar cok kotu patlayacak gibime geliyor yazmıstım....sizce neler olacak...yoksa aynı kadroyla yola devammı...Aysalın istedigi oldu bu gruptan cıkarsak basarılıyız kabul ederim demisti...Baskana gore bu kadro vizyonunu tamamladı istedigi oldu....Adam bana oyle gelıyorki yeni bir heyecan arıyacak bir ust tur icin simdiye kadar hic konusmadı ....

Ben derimki terim engel olmassa baskan dunya yıldızlarını dolduracak takıma ama her zaman oldugu gibi terim veto ediyor

terimin veto ettikleri

drogba

ronaldinho

scnieder

dembaba

kısacası terimin yerinde baskası olmus olsa bu isimler kadrodaydı su an ...bu benim fikrim....

başkanın istediklerini terim veto ediyor terimin istediklerini başkan alamıyor :lol: ama veto edilenler ilginç aslında yarar sağlayacak isimlerdi f.terim'i transfer konusunda beğenmiyorum

Yaw yapar yapamaz olurmu insan degilmi terim etten kemikten elbette yapacaktır mourinho kovuldu şimdi elestiriliyor ama onun kötü hoca oldugu anlamınamı geliyor Lucescu bambaska bi hocaydı türkiyeye gelmiş benim neslimin gördügü en iyi yabancı hocadır yabancı ayrımını yapmazsan bile en iyi hocasıdır 1 luce 2 terim benim icin

Mevzu o degil burda senin yüklendigin kadar agır bi tepkiyi haketcek bişey yapmadı bence diyorum hoca haksızlık yaptıgını düşünüyorum bunu dile getirmek istedim kendi düşüncen kendini baglar tabiki ama genel resme bakarsan hocanın kısa zamanda cok yol katettigini göreceksindir
renktas dusunceler farkli olabilir tabikiki senin dusuncen oyle benimki farkli buda gayet normal

emrah bende severim f.terimi ama kendime gore futbol anlayisima gore yanlis buldugum yonlerini soyluyorum.basin toplantisinda ooo kimdi ya ismini unuttum diye konustugu adam sneijder yani.neyin pesinde anlamis degilim

allah allah hatırlamak zorundamı sneijderin ismini babasının oğlumu snejder

Allah askına basının gazına gelip doldurmayın kendinizi fatih terim dembabayı veto etmiş olabilirmi yapmayın bunu:o

müthiş kullanıyor derken? adamın ortaları iyi ama defans felaket. bir çok hata yapıyor ve bu dany'nin üstüne kalıyor.

Defans olarak zaafları var haklısınız ben hücum anlamında düşünmüştüm en azından 3 4 kez yan toplarda rakibin önüne indirdi ki bu temel bir şeydir bunun dışında kademe hatalarıda yapıyor yanlış zamanda hamlelerde yaptı bir kaç kez sezon içinde ama insan hakan baltayı izleyince rieranın bu performansına da mutlu oluyor. Bence kendini defansif anlamda geliştirirse sol bekte 2 3 sene gidebilir ben kanatta o kadar iyi hücum edebileceğini düşünmüyorum.

Nevzat Dindar ‏@nevzatdindar

Galatasaray kisa sure icinde Brezilyali bir oyuncuyu aciklayabilir.Surpriz!

başkanın istediklerini terim veto ediyor terimin istediklerini başkan alamıyor :lol: ama veto edilenler ilginç aslında yarar sağlayacak isimlerdi f.terim'i transfer konusunda beğenmiyorum

aynen kardes...transfer politikası rezalet...veto ettigi isimler kadroda olsa gs storelerde trubunlerde her mac full cekerdi....

Dembaba'nın serbest kalma maddesi 7 mn sterlindi yaklasık 12 milyon € tekabul ediyor chelsea den yıllık 4.3 mn € alıcak hadi vergiler haricinde 2 kalsın bize gelse en az 3 vericeksin 4 senelik kontrattan dıdısının dıdısı bizim yönetim işin bu tarafında haklılarmı haksızlarmı orasıda tartısılır tabiki ama bence clde ikinci turda oldgumuzda kac kere transfer dönemine girdik

Hoca dembabayı istemiyorum dedi o yuzden almadık yani klasik yalan:o

show tv de şimdi walter samuel ile alakalı duyumlar geliyor ama net değil denildi

Eleştiri belirli kıstaslar içinde yapılırsa eleştiri olur sen kalkıpta her transfer dönemi ağlıyor terimi egoları var 2ye katlar 5 e çarpar gibi ucuz laflarla konuşursan bu eleştiri değil kahve muhabbeti olur
her transefer doneminde aglayan ve her terim doneminde hep yonetim basarisiz olusu zaten hep tesaduf dimi. sneijder ismini alayli bi dille ismi neydi o adamin deyip sonra kendinin bile olmayacagini bildigi kaka yi istedim baskanden demesi tamamen baskani taraftarin basinin onune atmaktir.2 yasinda cocuk bile kaka nin olmayacagini zaten biliyodu terimmi bunu bilmiyodu.sen kahve muhabbeti gormemissin onu burda yaparsam inan bi cok bilmedigin seyi ogrenirsin

Dembaba'nın serbest kalma maddesi 7 mn sterlindi yaklasık 12 milyon € tekabul ediyor chelsea den yıllık 4.3 mn € alıcak hadi vergiler haricinde 2 kalsın bize gelse en az 3 vericeksin 4 senelik kontrattan dıdısının dıdısı bizim yönetim işin bu tarafında haklılarmı haksızlarmı orasıda tartısılır tabiki ama bence clde ikinci turda oldgumuzda kac kere transfer dönemine girdik

Hoca dembabayı istemiyorum dedi o yuzden almadık yani klasik yalan:o

7 milyon sterlin 8.5 milyon euro ediyor 12 nerden cikti?

allah allah hatırlamak zorundamı sneijderin ismini babasının oğlumu snejder
sneijdere oo kimdi ismi neydi ya diyen bir adam bunu bilerek yapmiyosa 2dk durmasin o koltuktan istifa etsin ,oylemi vizyon olur gs t.direktoru sneijderi tanimazmi dalgami geciyosun sen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt