Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

snejder kac mil € aliyor yillik?

vergi sistemi nasil italya'da.

düsünmiyor degilim. mesele PSG e gitmez mi... onlar da bizim teklif etdimiz parayi kolay, öderler, veya daha cok tekilfer edelr, ayni City

10 milyon euro aliyor, 40 % vergi, kaliyor 6 cebine

Beyaz TV ye inanmayın Sneijder işi yaş olmaz o iş

Arkadaş transfere ne açlık varmış Sneijder'in bir adı geçti herkez çoştu. :D

ispanyol pasaportu ta tasiyor o zaman ispanyol niye bilmiyor

Ben burda İspanyolcasını sorgulamıyorum. Adı Sergio Alonso olsaydı o zaman başkaydı. Türkçeyi tam konuşmasını beklemem en azından bi derdini anlatacak kadar konuşması gerekmez mi ? Biz bile tam bilmiyoruz Türkçeyi çünkü çok kapsamlı bi dil. Ama ne biliyim bu adam hazirandan beri bu ülkenin milli takımında oynuyor bu 6-7 aylık süre içerisinde hiç öğrenemez mi bi insan..

burağı beğeniyormuş sen gel birlikte oynayın

renktaşlar sizce ihtiyacımız (4-2-3-1 oynayıp)10 numara mı yoksa (4-3-3 oynayıp) sağ kanat mı

Ben burda İspanyolcasını sorgulamıyorum. Adı Sergio Alonso olsaydı o zaman başkaydı. Türkçeyi tam konuşmasını beklemem en azından bi derdini anlatacak kadar konuşması gerekmez mi ? Biz bile tam bilmiyoruz Türkçeyi çünkü çok kapsamlı bi dil. Ama ne biliyim bu adam hazirandan beri bu ülkenin milli takımında oynuyor bu 6-7 aylık süre içerisinde hiç öğrenemez mi bi insan..

demekki onemli bulmuyor bu kadar basit

İyi geceler

Sneijder gelirse takım mecburen 4 3 3 e dönecektir hamitin ileri 3 lüde oynaması çok zor bu yüzden sağ bekte oynar hemde sabriden kurtulmuş oluruz eboue gelene kadar bu yüzden sneijder gelirse bir de seri çalım atabilen gol yollarında etkili sağ açık almak zorunda kalırız.

Snejder gelisi ihtimali bence. 20%

Cok ümitli degilim

Sneijder gelmez bence. En son ne zaman böyle bir transfer yapabildik ki? son anda ya menejeri, ya futbolcu, yada kulübü sorun çıkardı deyip geçerler :b5:

Biz gelene kadar...

Anzhi, Zenit, PSG, City vardir beyler...

Snejder gelmez bence.

ertemin twiti yüzünden snijder gelcek havası yaratmayın hangi transferi tuttu

[video=youtube;tux9nMGSWRs]https://www.youtube.com/watch?v=tux9nMGSWRs[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt