Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

-serdar tasci/serdar aziz

-carlinhos/antonini

-hernanez/chadli

3 oyuncunun toplamı 20-25 Milyon € civarı olur muhtemelen. Yönetimin bu paraları harcamaya niyeti yoksa zaten bu kadar konuşulanın da anlamı kalmaz. Umarım, böyle değildir.

avrupa birliği vatandaşı olmayan 3 yabancı olcaksa mantıklı olur.. ispanya böyleydi galiba

Ahh be Kewell keske biraz daha genc yasta bize gelseydiin..

kbrm8z.gif

woooaaaaaoooowwwwww woaaoow woooaaooww wooaaaooowww

ÖHÖ ÖHÖ

woooaaaaaoooowwwwww woaaoow woooaaooww wooaaaooowww

2cmq9ll.gif

3 oyuncunun toplamı 20-25 Milyon € civarı olur muhtemelen. Yönetimin bu paraları harcamaya niyeti yoksa zaten bu kadar konuşulanın da anlamı kalmaz. Umarım, böyle değildir.

mecbur biraz harcamak lazim renktas..yoksa schalke bizi bu kadroyla kolay gecer..

abi türk futbolcu dogru dürüz yok, cikan da zaten tek iki üc seyi iyi yapaibliyor geri seylerde cok acil bicimde eksikleri var, sonra transfer oluyor zaten umrumda da degil onlari gidermeye. Problem ama zaten baska yerlerde baslyiro, bu ülkede dogru dürüz Futbol Akademileri var mi ? Nerde millet futbol oynamak icin yer bulabilyior mu ? istanbula gidin her yer full beton. Almanya da yasiyorum ve her 10a kilometre de amatör genc futbol külübeler var saha iglen, benim kapiminim önünde iki tane bile var aralarinda 2 km bile yoktur.

Buna da Türkiye bisey yapmali poltika, neden spor bakani var, da yaptigi sey hic birsey ? tek yapitigi lütfen olimpaytlari bize verin demek

mecbur biraz harcamak lazim renktas..yoksa schalke bizi bu kadroyla kolay gecer..

Schalke'ye kolay rakip dememiz için zaten transfer yapmamız şart. Takımın eksiği çokken konuşmanın pek anlamı yok. Alırsın 2-3 sağlam oyuncu, sonra dersin Schalke'yi eleyebilecek güçteyiz diyr.

Selamun Aleykum..

40 yıldır forumdayım ilk defa biriyle tartışıyorum, kötü oldum. :sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt