Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Galatasaray'da hersey düzelir bu zamanında transfer yapamama beceriksizliği düzelmez..

dünkü maç sonu açıklama sonunda beklentilerimi düşürdüm sizede öneririm

Ünal Aysal kendi basina transfer görüsmesi asla yapmaz, kendisi futboldan anlamadigini zaten söylemisti. Ispanya'ya gittiginde tüm yönetim kadrosu gitmisti neredeyse oraya.

Avrupa'da transferi tamamlamış kulüpleri sayar mısın ?

Avrupa'da büyük kulüpler ara transfer dönemini bizim gibi gecirmiyor kardesim..Adamlar yazın bitiriyor transferi.Tas catlasa 1 transfer yapıyorlar..Genel olarak söylüyorum yazın yapılmayan transferler simdi basımızı agrıtıyor iste?

BABSuS8CEAAtF4y.jpg

Amkspor ‏@Amkspor Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, bu sabah gittiği Milano'da Hollandalı 10 numara Wesley Sneijder için İnter ile masaya oturdu

Avrupa'da büyük kulüpler ara transfer dönemini bizim gibi gecirmiyor kardesim..Adamlar yazın bitiriyor transferi.Tas catlasa 1 transfer yapıyorlar..Genel olarak söylüyorum yazın yapılmayan transferler simdi basımızı agrıtıyor iste?

Ben de sana şöyle söyleyim. Juventus , Liverpool, Chelsea, Manchester bunlardan en az 3 tanesi kadrosuna oyuncu katacak ara transfer döneminde

Amkspor ‏@Amkspor Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, bu sabah gittiği Milano'da Hollandalı 10 numara Wesley Sneijder için İnter ile masaya oturdu

Sneijder için gidebilir tabi ama Antonini için gitmez. Oraya gitmişken Galiani'yi de öylesine bir ziyaret etmiş olabilir :asd: Ama yine de aklım almıyor o maaşı nasıl ödeyeceğiz

Aysal şuan ismi bizimle anılan oyuncularda Sneijder hariç hiç biriyle bizzat görüşme yapmaz

Ben %20'den fazla ihtimal vermiyorum ancak Sneijder takımın çehresini çok fena değiştirir bir anda :b5: Şut tehdidi , ara pas tehdidi, hız, teknik hepsi var elemanda. Öyle olunca maaşı 6 milyon euro olur tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt