Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

gecen yaz kalou-hoilett gibi bedava kanatlar dururken gibi amrabat'a 8.6 milyon vermek rezillikti, hoilett'i koysak sol tarafa akar giderdi.

Keita Keita diyorduk, Hoilett ayni Keita gibi yardiran bir oyuncu. Kalou ise santraforlar haricindeki gol atma yukunu cekebilecek bir oyuncuydu. Birini almaliydik.

Ayrıca Sneijder Türkiye'ye gelmez diyenler varsa şunu hatırlatırım adam sadece tatil için her yaz Türkiye'ye geliyo. Buraya gelir hem tatil yapar hem parasını kazanır. Zaten böyle oyuncuları başka türlü ikna edemezsin. Haydi aslanım gibi gazlama transferler anadolu topçularına işler.

Sneijder haberlerinin yalan oldugunu herkes biliyor, bizde Sneijder'i alacak para olsa zaten Fatih hoca bunun yerine stoper-sol bek alin yeter diyecektir.

Demba gibi oyunculari Fatih Terim'in veto ettigini iddia eden klavye taraftarlari buralara gelmesin mümkünse, hangi teknik direktör öyle oyunculari reddedebilir ?

Yönetim star bir oyuncuyu getirebiliriz diyecek, Fatih hoca da yok gerekmez idare ederiz diyecek öyle mi..

Para yok bunu kabullenmek istemeyenler var! Para yok arkadas, yaz sezonu tüm limitleri zorladik.

Ayrıca Sneijder Türkiye'ye gelmez diyenler varsa şunu hatırlatırım adam sadece tatil için her yaz Türkiye'ye geliyo. Buraya gelir hem tatil yapar hem parasını kazanır. Zaten böyle oyuncuları başka türlü ikna edemezsin. Haydi aslanım gibi gazlama transferler anadolu topçularına işler.

tatıle gelır haklısın

Sneijder haberlerinin yalan oldugunu herkes biliyor, bizde Sneijder'i alacak para olsa zaten Fatih hoca bunun yerine stoper-sol bek alin yeter diyecektir.

Demba gibi oyunculari Fatih Terim'in veto ettigini iddia eden klavye taraftarlari buralara gelmesin mümkünse, hangi teknik direktör öyle oyunculari reddedebilir ?

Yönetim star bir oyuncuyu getirebiliriz diyecek, Fatih hoca da yok gerekmez idare ederiz diyecek öyle mi..

Para yok bunu kabullenmek istemeyenler var! Para yok arkadas, yaz sezonu tüm limitleri zorladik.

para var ama yerıde var maalesef

Fatih hocanın orda demek ıstedıgı su, yonetım samımıyetsız davranıyor. tamam ben sneıjderı onceden reddettım. ben reddettıgımde fıyatı 5 mılyonduda (sonradan olur vermıs ama gene olmamıs anlasılan) ben olur dıyıncemı 15 oluyor dıye serzenıste bulundu. resmen bır tıyatro donuyor medyanın onune hoca atılıyor. Olası bır tokezlemede de gorecegız neler olacak...

dunyaca tanınan ve bayadır oynamayan yıldızları

ben dınledımde sende bı dınle ıstersen hocayı

Dinlememiş olsam sana neden böyle bir soru sorayım. Dedi ki "bir oyuncunun isminin büyük olması katkı yapacağı anlamına gelmez, Galatasaray'ın geleceğini de düşünen bir teknik ekibiz biz." Bunu Sneijder için söylemediğine her türlü iddiaya girerim. Sneijder 30 üstü bir adam değil , sene başından beri yazılıp cizilen herkes icin söyledi o lafı.

Hatta dedi ki Sneijder 5 miş ben istememişim 15 olmuş böyle birşey yok dedi. Buradan bile Sneijder konusunun kapanmadığını anlayabilirsiniz.

Jelle Vossen - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Bu adam sanki Chadli'ye göre daha iyi, Belçikalı Jelle Vossen

aga zaten chadlı yı sene basında premıer lıgden takımdan gelen 8 mılyonu reddetmısler. devre arasında ustelık turkıye ye 12 falan cekerler asagı yukarı zaten olacak transfer degıl bence. bernard da olmaz. en olası ama malıyetlı bır fırsat olan sneıjder veya dıego falan olur. Belkı eduardo vargas falanda gundeme gelır

1.Kerim Frei

2.Carlinhos

3.Serdar Tasci

4.Hernanez

3 tanesi gelse yeterli..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt