- 30 Nisan 2012
- 13.106
- 1.093
- 1.468
Cevap: Transfer Nöbeti
Çabuk sağlam bi duyum verin renktaşlar
Duyumsuzluktan elim ayağım titriyor
Çabuk sağlam bi duyum verin renktaşlar
Duyumsuzluktan elim ayağım titriyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih hocanın orda demek ıstedıgı su, yonetım samımıyetsız davranıyor. tamam ben sneıjderı onceden reddettım. ben reddettıgımde fıyatı 5 mılyonduda (sonradan olur vermıs ama gene olmamıs anlasılan) ben olur dıyıncemı 15 oluyor dıye serzenıste bulundu. resmen bır tıyatro donuyor medyanın onune hoca atılıyor. Olası bır tokezlemede de gorecegız neler olacak...
Bence başkanın Sneijder için bizzat gitme sebebi bu transferi bugün bitirip yarın GS TV'de açıklamak. Olur mu dersiniz ? Bana mantıklı geldi.
Bence başkanın Sneijder için bizzat gitme sebebi bu transferi bugün bitirip yarın GS TV'de açıklamak. Olur mu dersiniz ? Bana mantıklı geldi.
Zaten transfere Bülent Tulun gibi anti terimciler cokmak sokuyordur muhtemelen, Ünal Aysal'in kafasini bulandirip hoca ile arasini acmak isteyenler var.
Bülent Tulun kimdir? Belesci, nerede ucuz bonservisli adam varsa onu getiren, vizyon sahibi olmayan, var olan vizyonu cökertmek isteyen birisidir. Luca Antonini gibi mal mal adamlar kesin dogrudur bence.
Bu isim Robinho olmasin? cunku bi turlu brezilyaya gidemedi
oynaya bilecekSneijder Clde oynayabilecek mi ?
Bilmeyenler için ; ''Başkan yarın saat 14:00'da GS TV'de Başkanın Ajanda'sı programında soruları yanıtlayacak.''