Kamil Meric
Aslan Üye
- 29 Mayıs 2011
- 9.354
- 686
- 1.398
Cevap: Transfer Nöbeti
Yok canım Hakan gelmez. Gelemez
Öyle bi gelirim ki![]()
Yok canım Hakan gelmez. Gelemez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle bi gelirim ki![]()
not edelim bu abiyi![]()
Hakan hadi Sneijder'i anladık da, Chadli neden gelmiyor onu anlamadım? Çok mu başarılı bir oyuncu ? Peşine Real ya da barca gibi takımlarımı takmış? Onlar tarafından mı izleniyor neden gelmiyor var mı mantıklı bir açıklaman?
Dün akşam Şeref Aydın'ın uzun süredir Sneijder için uğraştıklarını söyledi + Bugün de boşuna anlaşma olmasa Ünal Aysal gitmez sanırım. İçimden ses olacak diyor ama önceki senelerdeki tecrübe OLMAZ diyor.
hakan delikanlı sen niye geldin o zaman :confused:
o gelmez, bu gelmez![]()
İçimi kararttın Hakan![]()
ruzgarın oğlu diyorlardıGeçen sene çok övülen Pabon Parmada yedek oyuncu![]()
Geçen sene çok övülen Pabon Parmada yedek oyuncu![]()
Kamil Meriç de burnuna çakmak sokacakmış, onuda not al![]()
bizimkiler niye sneijder icin gittiler? ben anlamadin, cunku adamin aklinda Turkiye yok
Hakan hadi Sneijder'i anladık da, Chadli neden gelmiyor onu anlamadım? Çok mu başarılı bir oyuncu ? Peşine Real ya da barca gibi takımlarımı takmış? Onlar tarafından mı izleniyor neden gelmiyor var mı mantıklı bir açıklaman?
Cok basarili degil ama devre arasi Twente birakmaz ve en az 8 milyon ister. Bizim yönetim Chadli gibi bir oyuncuya 8 milyon VERMEZ.
Nerde dedi Seref bunu ? Sasirmis iyice, getirin onu karimsa da gelmez nedir ögretelim. Yahu Sneijder Türkiye'ye gelmez bosuna.
Ben gelirim
Kusura bakma Soner, ama aci gercek, gelmezler. Bernard ayni sekilde, gücümüz yetmeyecek oyunculara niye sariliyoruz ki..
Cok basarili degil ama devre arasi Twente birakmaz ve en az 8 milyon ister. Bizim yönetim Chadli gibi bir oyuncuya 8 milyon VERMEZ.
Nerde dedi Seref bunu ? Sasirmis iyice, getirin onu karimsa da gelmez nedir ögretelim. Yahu Sneijder Türkiye'ye gelmez bosuna.
Ben gelirim
Kusura bakma Soner, ama aci gercek, gelmezler. Bernard ayni sekilde, gücümüz yetmeyecek oyunculara niye sariliyoruz ki..
İsim değiştirmiş .
Ek olarak kendi isteğiyle ihracını istemiş.
Ve ihraç oldu.
Sokmakla kalmayıp çakıcamKatalitik hem de
![]()