Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hakan hadi Sneijder'i anladık da, Chadli neden gelmiyor onu anlamadım? Çok mu başarılı bir oyuncu ? Peşine Real ya da barca gibi takımlarımı takmış? Onlar tarafından mı izleniyor neden gelmiyor var mı mantıklı bir açıklaman?

Cok basarili degil ama devre arasi Twente birakmaz ve en az 8 milyon ister. Bizim yönetim Chadli gibi bir oyuncuya 8 milyon VERMEZ.

Dün akşam Şeref Aydın'ın uzun süredir Sneijder için uğraştıklarını söyledi + Bugün de boşuna anlaşma olmasa Ünal Aysal gitmez sanırım. İçimden ses olacak diyor ama önceki senelerdeki tecrübe OLMAZ diyor.

Nerde dedi Seref bunu ? Sasirmis iyice, getirin onu karimsa da gelmez nedir ögretelim. Yahu Sneijder Türkiye'ye gelmez bosuna.

hakan delikanlı sen niye geldin o zaman :confused:

o gelmez, bu gelmez :D

Ben gelirim

İçimi kararttın Hakan :o

Kusura bakma Soner, ama aci gercek, gelmezler. Bernard ayni sekilde, gücümüz yetmeyecek oyunculara niye sariliyoruz ki..

Bir zamanlar çok istediğiniz stoper Kemal tokak MİY'de Mehmet Yıldız ile birlikte.

hakan taarabt gelir bence esek degil ya sonuncu takimda oynamaktansa CL'de 2. tur oynar

tabi ilgilenmiyoruzdur %98

Fiorentina'nın genç yıldızı Stevan Jovetic'in Manchester City ya da Chelsea'nin yolunu tutacak. (Sky Sports)

sniper+elite+v2.jpg

Hakan hadi Sneijder'i anladık da, Chadli neden gelmiyor onu anlamadım? Çok mu başarılı bir oyuncu ? Peşine Real ya da barca gibi takımlarımı takmış? Onlar tarafından mı izleniyor neden gelmiyor var mı mantıklı bir açıklaman?

adam totemmi ne ondan yapiyor iste anlayin.

Cok basarili degil ama devre arasi Twente birakmaz ve en az 8 milyon ister. Bizim yönetim Chadli gibi bir oyuncuya 8 milyon VERMEZ.

Nerde dedi Seref bunu ? Sasirmis iyice, getirin onu karimsa da gelmez nedir ögretelim. Yahu Sneijder Türkiye'ye gelmez bosuna.

Ben gelirim

Kusura bakma Soner, ama aci gercek, gelmezler. Bernard ayni sekilde, gücümüz yetmeyecek oyunculara niye sariliyoruz ki..

ya gelirse?

Ben gelirim

wesley sneijder - ek_i sözlük

Chadlinin alınması Fatih Terimin Amrabat inadına bakar bence hakan. :D Aynı inatla devam ederse alırlar

en çok gelmez diyenler ümitleniyor.yemeyelim birbirimizi kendimden biliyorum :o

totem yapanlarda çok onlarıda görüyorum :Z6:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt