Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

onlar demeli reklam icin, ama bizim gibi sporsite forumlarda ayni seyi soyluyorlar, iyi oyuncu ama 2 yildir iniste, bunu herkes soyluyor, ama tabiki tv de kendi adamini hep iyi gosterirler :yenieek:

tv de hangi adam renktas, ve kim orda reklam payi aliyor? Hollanda milli takimini kaldiran isim suan tek isim Sneijder..bunu O televizyon kanallari ve bende goruyorum..iniste olan isim Robben ve tum defans hatti, onun icinde zaten defansi komple yenilediler..

Sneijderin tek eksikli Interdeki devamsizligi..ama hala motiveli oynuyor

Sneijder en az bir Rooney kadar stardır benim için.

ben kacar hepinize iyi geceler:ayatollah:

Sneijderi begenmeyenler bile çıktı ya dünyanın sonu geldi...

biri Sneijder mi dedi?

WS2.jpg

:cheeky-smiley-022:

Ama biri Galatasaray forması ile kaldırıyor o kupayı

Hagi'yi izlemediğini farz ediyorum

biri dünyanın en iyi 10 futbolcusundan biri

diğeri son zamanların yetenekli üst düzey futbolcularından biri

kısaca Hagi ile Sneijder'i karşılaştırmak ayıp olur

Sneijerle hagiyi kıyaslamayın bile beyler lütfen

Forumdan Hagi'yle Sneijder'in kıyaslandığını okuyan bir fenerli olsam Gscimbom'dan Enstantaneler başlığı altında Antu'ya falan koyarım. O kadar abes bir kıyaslama.

hagi ile siklet farkı var sneijderin.hagi muhammed ali ise sneijder oscar de la hoyadır:)

Manu Sneijder'i asla almaz. Onlarin 4-4-2'sinde Sneijder'e yer yok. Onlar kendi sistemlerine uygun oyuncu alirlar. Bizim gibi aldiklari oyuncuya uygun sistem kurmazlar.

Tottenham bir ihtimal. Onlar 4-3-3 oynuyor ama ortasahayi Barcelona gibi basan adamlardan kuruyorlar. Onlarda oynar mi emin degilim. Ama Manu'da kesin oynayamaz diyebilirim.

Transfer Nöbeti

hagiye karpatlarin maradonasi adini fotomac vermedi

{KEEP CALM AND PASS ME THE BALL}

bu Mensah mıdır mensbah bıdır ne karın ağrısıdır her yerde ismimiz geçiyor. lan o adam kağıt olsa fabrikaya almam ben geri dönüşüm için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt