Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

selçuk topçu falan değil siz neyin derdindesiniz

Sponsor bulunursa çok da imkansız değil. Bence hala umut var.

Ekonomi saatimiz başlamıştır.

şimdi bu adam senede 35 maç yapsa maç başına 40 bin avro alsa

30 maç oynaması halinde 600.000 euro

20 asist/gol toplamı yapması halinde 500.000 euro

CL de her üst tura çıkışta 300.000 euro

yıllık da 3,750 garanti para

1,400

3,750

600+500+300

6,350 para geçer eline

Batman reis veririz bizde 6 mio Sneijder'e

Ekonomi saatimiz başlamıştır.

şimdi bu adam senede 35 maç yapsa maç başına 40 bin avro alsa

30 maç oynaması halinde 600.000 euro

20 asist/gol toplamı yapması halinde 500.000 euro

CL de her üst tura çıkışta 300.000 euro

yıllık da 3,750 garanti para

1,400

3,750

600+500+300

6,350 para geçer eline

Batman reis veririz bizde 6 mio Sneijder'e

Ön muhasebe kursunda sandım kendimi bir an.. :n:

Birde bonservisi var müdür.10 üzerinde olacak o da muhtemelen.Hangi birini sponsor karşılayacak.

10 milyonluk bonservisi karşılayamıyorsak kulübü kapatıp gidelim. Hatta Sneijder'a 6 milyon vermemiz de o kadar imkansız değil ama illa ki sponsor bulurlar. Bugüne kadar Misimoviclere, Stanculara, Pinolara ne paralar harcandı, hepsi çöpte. Bu sefer belki mantıklı bi hamle yapıp hak edene hak ettiği parayı verirler.

A benim avanak arızalı arsız gönlüm

Feleğin çemberine takılıp döndün ya

Arayan bulur elbet aradın buldun pes

Hanyayı konyayı gördün ya

Kader
kahpe kader ağlarını ördün mü

Yardan yok hiç haber yar kaldın mı öldün mü

Kader kahpe kader ağlarını ördün mü

Yardan yok hiç haber yar kaldın mı öldün mü

wesley_sneijder_inter.jpg

Sergen unuttu yine bugün

Bir iki yerden Robinho icin konusulmus Milanla diye haber uctu gecenin bu saatinde.hayirdir insallah diyelim

10 milyonluk bonservisi karşılayamıyorsak kulübü kapatıp gidelim. Hatta Sneijder'a 6 milyon vermemiz de o kadar imkansız değil ama illa ki sponsor bulurlar. Bugüne kadar Misimoviclere, Stanculara, Pinolara ne paralar harcandı, hepsi çöpte. Bu sefer belki mantıklı bi hamle yapıp hak edene hak ettiği parayı verirler.

Hangi oyuncuya vermişiz ki 10 artı bonservis.Ben pek ihtimal dahilinde görmüyorum.Yıllık 6 ya adam buraya neden gelsinki. Orada da o kadar para alıyor zaten.Ayrıca 1 2 milyon asagısına çok daha iyi bir lige de gidebilir.

Sponsor dahil yine cok zor bence renkdas :confused:

bir sürü sey yazacaktim nerden basladiysam kafam döndü evet gelmesini cok istiyorum ama bir yandan, diger yandan yönetimin gösterdigi durustan dolayi manyak paralar veremeyiz diye bir düsünce olustu. (yoksa Albayrak'in kendi cebinden mi cikacak ???)

kendisinin transferi icin unal aysal'in bir petrol ve bir elektronik deviyle sponsorluk anlasmasi gorusmeleri yuruttugu de gelen bilgiler arasinda. isim sormayin sadece ipucu verebilirim.

(bkz: romario)

(bkz: ksh)

(bkz: bash)

(merhaba dunyali biz dostuz, 08.01.2013 02:35)

Eleman costu durduramiyoruz. Bu arada sponsorluk icin hangi firmalarini kasdettigini anlayan var mi?

kendisinin transferi icin unal aysal'in bir petrol ve bir elektronik deviyle sponsorluk anlasmasi gorusmeleri yuruttugu de gelen bilgiler arasinda. isim sormayin sadece ipucu verebilirim.

(bkz: romario)

(bkz: ksh)

(bkz: bash)

(merhaba dunyali biz dostuz, 08.01.2013 02:35)

Eleman costu durduramiyoruz. Bu arada sponsorluk icin hangi firmalarini kasdettigini anlayan var mi?

Ünal Aysal' ın kendi firmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt