Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ünal Aysal : girerken düşünürüm bir de çıkarken düşünürüm,ama daha çıkmayı düşünmüyorum:trollface:

Sneijder gelirse şampiyonlar liginde oynayabilecekmi peki ?

Sneijder gelmez beyler raat olun aziz daha araya girip fiyat arttıracak

Ali Dürüst: Ne Sneijder mi? Transfer listemizde değikaslkdsadnjsan

İlk 8'e kalırsak 7 m euro daha alıcakmışız.Onun için şlde oynayabilecek ve kendi parasını çıkarabilecek adam alınacakmış.

rol model mi olacak snejder... ben açık ve net bişey söyleyeyim. selçuk inanın daha iyisi ama aynı mevki adama okadar vermem..

10 numara forvet arkasıdır benim bildiğim, bu adam orta saha elemanı. hollanda selçuk inan versiyonu...

Murat inan bana bu seviyedeki oyuncuları nereye koyarsan koy oynar..

Örnek : Kewell stoper de bile sırıtmadı...

Bi azize baktım bide Ünal Aysal sonra dedim ki.... gerisini biliyorsunuz:asd:

sneijder transferini dusunuyorumda bizim maddi imkanlarimizdan anca su sekilde olur bence: bonservisi transfer butcesindn veririz ve onumuzdeki 3 yil transfer butcemizden 6 milyon duser sarti ile sunulabulir imparatora.

bence ihtimal vermesemde olsun derim o kadar cok transfere gerek de yok. her yil 1 1,5 oyuncu alalim yeter!!!!

snejderi geçin yahuuu..

bu kadar olumsuz bir adam olurmu?

6 aydır yok

bonservisi ile oynayan genç birini alırsın, değmez.

yıllık ücreti astronomik.

bumu faydalı olacak. 6 ay boyunca zarardan başka bişey değil, 1 ay da kendine anca gelir. şpl de oynayacak sağlam adam gerekli. bu lig için kanat bile yeterli olurr..

yalnız sneijder ile bülent tulun görüşmüyordur inşallah yoksa o işin sonu hüsran olur, 2 gün boyunca 5 kuruşun pazarlığını yapar. lütfi arıboğan falan gitmiştir inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt