Transfer Nöbeti (Arşiv 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ınsallah weslleyy ıle ugrasıp sonrada tabırı caızse apısıp kalmayız alternatıf vardır gorusulen chadlı bence yeterlı ve ıyı bır secım keske chadlı carlınhos olsa sahane olur..

ben bu weslynın kolay kolay ıkna olacagını dusunmuyorum

Ya Carlinhos alınıp Riera öne çekilecek yada Riera bekte oynamaya devam edip bir kanat oyuncusu alınacak.İkisi birden olmaz.

Sneijder olmazsa başka 10 numara adayları mutlaka vardır.Başkanımız bütün listemiz bu oyunculardan ibaret mi dedi sanki ?

Bence Sneijder olmazsa Hernanes,Honda veya Diego'ya yöneliriz.

ınsallah weslleyy ıle ugrasıp sonrada tabırı caızse apısıp kalmayız alternatıf vardır gorusulen chadlı bence yeterlı ve ıyı bır secım keske chadlı carlınhos olsa sahane olur..

ben bu weslynın kolay kolay ıkna olacagını dusunmuyorum

B plani Batalla ;)

sabah sabah olumsuz haberler gelmeye basladı su ıs ınsallah olumlu yada olumsuz bugun aksama sonucalnır en azından zaman kaybetmeyız gecen sezon yapılan hatalar yapılmamalı...

onerılen rakam bence cok ıyı kabul etmezse keyfı bılır ....

Sneijder ve Carlinhos gelirse seneye Melo ve Amrabat yolcu olabilir. Amrabat'ın durumu Riera'ya bağlı. Orta sahaya Alper'i yazdım, ama bu kadroya Hürriyet'i de koysan oynar :asd:

----------Muslera----------

Eboue-Semih-Dany-Carlinhos

----Alper-Sneijder-Selçuk---

-----Hamit-----Riera-------

----------Burak-----------

Sneijder ve Carlinhos gelirse seneye Melo ve Amrabat yolcu olabilir. Amrabat'ın durumu Riera'ya bağlı. Orta sahaya Alper'i yazdım, ama bu kadroya Hürriyet'i de koysan oynar :asd:

----------Muslera----------

Eboue-Semih-Dany-Carlinhos

----Alper-Senijder-Selçuk---

-----Hamit-----Riera-------

----------Burak-----------

melo gitmemeli..türk stoper almamız daha mantıklı bence..taşçı veya toprak..

Keşke borsaya bildirilmeseydi yeni bir hüsran ama en büyüğü olur..

Keşke borsaya bildirilmeseydi yeni bir hüsran ama en büyüğü olur..

Bana öyle olacak gibi geliyor. Herkes işte borsaya bildirdik artık başkan işi bitirmeden bildirmeyiz diyor ama ben öyle düşünmüyorum. Cok üzülebiliriz sneijder olayında.

bu ısde yatarsa amatorlugun resmı cekılmıs olur muspet gelısme dıye acıklıyosun tvden ardından zor dırumda kalıp kapa bıldır sımdıde yatarsa transfer baskan ne yazık kı madara olacak ..ınsallah bıterde transfer boyle bır durumla karsılasmayızz

ulee ne olumsuzz adamlarsınız haa,, dün geldii şapppii şappii, bugun gelmeyecek haberlerii var yandıkkkk bittik.

gelirse gelir, gelmezse gelmez..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt