Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seneye yerli olarak Koray Günter , Kaan Ayhan , Erdin Demir , Ömer Toprak , Emrah Başsan , Veysel Sarı alınmalı Hakan Çalhanoğlu için de limitler zorlanmalı .

Tarık imzayı atmış yönetim ne yapmaya çalışıyor gerçekten anlamıyorum...

Seneye yerli olarak Koray Günter , Kaan Ayhan , Erdin Demir , Ömer Toprak , Emrah Başsan , Veysel Sarı alınmalı Hakan Çalhanoğlu için de limitler zorlanmalı .

Salih Veysel'den daha iyi oyuncu gelmeden de söylemiştim. FB'ye gitmesi çok sorun değil.

O da Galatasaray´i El Mahmudi El Shebbabspor mu sandi acaba?

Yok altyapida oynamam yok bilmem ne. Basel´de oynuyordun? Havan kime?

Alacaklarsa adam gibi futbolcu alsinlar, yok beceremiyorlarsa hic yapmasinlar.

Ya bu isin havasi mavasi olmaz.Kanatsiz kalmis takim orda oynuyormus burda oynamiyormus alma o zaman en bastan aldiysan da sans ver.Yani el atma o zaman kalsin orda yetersizse ,yeterliyse koy yedege en kotu.Surekli arada kaliyoruz en kotu karar kararsizliktan iyidir.

Salih varken Veysel'e gerek yok aslında... Tabi ben olsam Tarık - Veysel paketi yapardım Salih'i almazdim hic...

77151_678549972203701_472887006_n.jpg

1506024_678549975537034_1979257595_n.jpg

Almanya'da oynayan gurbetçi oyuncuları kulüpleri istemedikten sonra alamazsın. Eğer çocukta bir gelişim, bir potansiyel varsa unutun gitsin. Zaten bu tarz yetenekler Türkiye'ye gelmez.

Emrecan örneği var en yakın tarihte. Bayern niye bize satmadı da gidip 4 yıllık kiraladı? Emrecan da gelmek istemedi.

Bazı arkadaşlar '' Şikeciler devreye girdi diye mi Veysel kıymete bindi. '' diyor.

Sorun bu değil arkadaşlar. Niye mi?

1- Bu çocuk bizde oynamayı çok istiyor.

2- Bizde oynamak için her şeyi göze aldı. Kadro dışı kalma, baskılara boyun eğme, bizim telkinlerimiz ile alacakları için Tff'ye başvurma. Ve çocuk 1 aydır tek başına çalışıyor.

3- Biz '' Seni alacağız, merak etme. '' dedik.

Şimdi bu jeste karşılık biz ne yapmalıyız. Tabi ki çocuğa imza attırmalıyız. Biz Galatasaray'ız. Bizim geleneklerimizde bir oyuncuyu ortada bırakmak olmamalı.

Olaya çok duygusal bakiyorsun. Bu işler böyle olmaz. Amrabat da cok istiyordu aldik, Kayseri'den bir defans oyuncusu vardı onuda o şekilde aldık sonuc ortada.

Adamlarin bize borcu varken bu tavirda olmalarini kabul edemem. Versinler şikecilere hic umrumda değil. Umarim bizimkiler almaz bunlari.

♧tapatalk♧

Bu arada Mancini kaptanlığı Sabri ve Balta'dan aldı galiba.Kupa maçında Kaptan Burak çıktı.Bununla ilgili bir haber çıktımı?

@sporistacom: Fenerbahçe, Veysel Sarı için Eskişehirspor Kulübü'ne 800 bin euro'luk resmi teklif yaptı.

Bu arada Mancini kaptanlığı Sabri ve Balta'dan aldı galiba.Kupa maçında Kaptan Burak çıktı.Bununla ilgili bir haber çıktımı?

Haber görmedim de inşallah almıştır.. Oynamayan adamın kaptan olması zaten saçmayken Sabri'yi sırf altyapıdan yetişti diye kaptan yapıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt