Veysel kesinlikle Salihten daha kaliteli oyuncu. (Bence)
Peki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Veysel kesinlikle Salihten daha kaliteli oyuncu. (Bence)
Bunu bende merak ettim... Sanırım 1. Kaptan Selçuk 2. Kaptan Burak 3. Kaptan Sneijder oldu...
Olaya çok duygusal bakiyorsun. Bu işler böyle olmaz. Amrabat da cok istiyordu aldik, Kayseri'den bir defans oyuncusu vardı onuda o şekilde aldık sonuc ortada.
Adamlarin bize borcu varken bu tavirda olmalarini kabul edemem. Versinler şikecilere hic umrumda değil. Umarim bizimkiler almaz bunlari.
♧tapatalk♧
Haber görmedim de inşallah almıştır.. Oynamayan adamın kaptan olması zaten saçmayken Sabri'yi sırf altyapıdan yetişti diye kaptan yapıyoruz.
Bu arada Mancini kaptanlığı Sabri ve Balta'dan aldı galiba.Kupa maçında Kaptan Burak çıktı.Bununla ilgili bir haber çıktımı?

Kaptan Burak cikti, ardindan Sneijder ve bir baskasi kaptan olmustu.
Sanirim Hakan Balta'da oyundaydi o sira.
En iyisini yapmis Mancini. Takimin en yeteneksiz ve yedek oyuncularina kaptanlik verilmez.
Bence Selcuk 1. kaptan, Drogba 2. ve Melo 3. kaptan olmali. Ardindan Muslera, Semih vs.
Güzel kardeşim, ben iyi ya da kötü oyuncu diye bakmıyorum olaya. Amrabat ve Ali Turan demişsin. Evet ikisi de işe yaramadı. Ama Veysel, bu 2 arkadaştan daha iyi. O kadar maçını izledim.
Duygusal davranmıyorum, Galatasaray geleneklerine uygun davranmamız gerektiğini söylüyorum.
Son dakika bilgisi vereyim arkadaşlar.
Eskişehirspor; Veysel için 800 bin Euro nakit, Necati'den kalan 400 bin Euro borcu silmemizi ve Veysel'in alacağını silmesini istiyor. ( Veysel'in alacağı 300 bin Euro )
Şikecileri devreye sokan Veysel'in manajeri ve Eskişehirspor yönetimi. Aldığım duyuma göre şikeciler 1.300 milyon Euro teklfi etmiş.
Dortmund akademisinden. Henüz profesyonel olamamis, 19 yasinda stoper.
Veysel'e bonservis Verilmemeli eskisehire para Kazandirilmamali gitmek istiyosa gider fbye
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Natkho kimdir?
Son dakika bilgisi vereyim arkadaşlar.
Eskişehirspor; Veysel için 800 bin Euro nakit, Necati'den kalan 400 bin Euro borcu silmemizi ve Veysel'in alacağını silmesini istiyor. ( Veysel'in alacağı 300 bin Euro )
Şikecileri devreye sokan Veysel'in manajeri ve Eskişehirspor yönetimi. Aldığım duyuma göre şikeciler 1.300 milyon Euro teklfi etmiş.
Galatasaray News @GrandeGS2 Min.
Alex TELLES: G.Saray'da oynamam, Brezilya Milli Takımına gitmem için yardımcı olacaktır.
![]()