Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olaya çok duygusal bakiyorsun. Bu işler böyle olmaz. Amrabat da cok istiyordu aldik, Kayseri'den bir defans oyuncusu vardı onuda o şekilde aldık sonuc ortada.

Adamlarin bize borcu varken bu tavirda olmalarini kabul edemem. Versinler şikecilere hic umrumda değil. Umarim bizimkiler almaz bunlari.

♧tapatalk♧

Güzel kardeşim, ben iyi ya da kötü oyuncu diye bakmıyorum olaya. Amrabat ve Ali Turan demişsin. Evet ikisi de işe yaramadı. Ama Veysel, bu 2 arkadaştan daha iyi. O kadar maçını izledim.

Duygusal davranmıyorum, Galatasaray geleneklerine uygun davranmamız gerektiğini söylüyorum.

Bence kaptanlar söyle olmali:

1.Selcuk

2.Melo

3.Semih

Buraktan kaptan maptan olmaz.

Bu arada Mancini kaptanlığı Sabri ve Balta'dan aldı galiba.Kupa maçında Kaptan Burak çıktı.Bununla ilgili bir haber çıktımı?

Kaptan Burak cikti, ardindan Sneijder ve bir baskasi kaptan olmustu.

Sanirim Hakan Balta'da oyundaydi o sira.

En iyisini yapmis Mancini. Takimin en yeteneksiz ve yedek oyuncularina kaptanlik verilmez.

Bence Selcuk 1. kaptan, Drogba 2. ve Melo 3. kaptan olmali. Ardindan Muslera, Semih vs.

Endogan gittiyse kanat olarak su cocugu alalim.Boyle zamanlarda sans bulamiyacaklar ne zaman bulacaklar,denemekten zarar gelmez maliyeti az.

173547.jpg

Mustafa Saymak

Hollanda altyapisi gayet iyi U-20'de kaptanlik yapiyor 3 gol 3 asist yapmis ligde hizli,akilli bi oyuncu izlenimi verdi bana.

daha düne kadar gelmesin, leshğğuytgn, çöppğhh diyenler şimdi fener istiyor diye adamı dani alves yaptı. pes.. :asd:

Kaptan Burak cikti, ardindan Sneijder ve bir baskasi kaptan olmustu.

Sanirim Hakan Balta'da oyundaydi o sira.

En iyisini yapmis Mancini. Takimin en yeteneksiz ve yedek oyuncularina kaptanlik verilmez.

Bence Selcuk 1. kaptan, Drogba 2. ve Melo 3. kaptan olmali. Ardindan Muslera, Semih vs.

Serkan'ın dediği gibi oldu sıralama galiba.Selçuk,Burak ve Sneijder.

Güzel kardeşim, ben iyi ya da kötü oyuncu diye bakmıyorum olaya. Amrabat ve Ali Turan demişsin. Evet ikisi de işe yaramadı. Ama Veysel, bu 2 arkadaştan daha iyi. O kadar maçını izledim.

Duygusal davranmıyorum, Galatasaray geleneklerine uygun davranmamız gerektiğini söylüyorum.

Karşında karaktersiz insanlar olunca Galatasaray'ın yapacağı tek sey vardi masadan kalkmak. Veysel de bu kadar cok bizi istiyorsa imzalamasin sozlesme beklesin sene sonuna kadar, alir bizimkiler.

Veysel bence senin bahsettiğin kadar da iyi değil. Gerci su yaptiklari saçmalık tan sonra çok iyi oyuncu da olsa Eskişehir e 1 kuruş para vermezdim.

Şayet fener alirsa oyuncuyu bakin gorun ne kadar ucuza alacaklar, ondan sonra anlarsin/siniz olayin ne kadar farkli olduğunu.

♧tapatalk♧

Veysel'e bonservis Verilmemeli eskisehire para Kazandirilmamali gitmek istiyosa gider fbye

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Son dakika bilgisi vereyim arkadaşlar.

Eskişehirspor; Veysel için 800 bin Euro nakit, Necati'den kalan 400 bin Euro borcu silmemizi ve Veysel'in alacağını silmesini istiyor. ( Veysel'in alacağı 300 bin Euro )

Şikecileri devreye sokan Veysel'in manajeri ve Eskişehirspor yönetimi. Aldığım duyuma göre şikeciler 1.300 milyon Euro teklfi etmiş.

Eskişehirspor; Veysel için 800 bin Euro nakit, Necati'den kalan 400 bin Euro borcu silmemizi ve Veysel'in alacağını silmesini istiyor. ( Veysel'in alacağı 300 bin Euro )

Şikecileri devreye sokan Veysel'in manajeri ve Eskişehirspor yönetimi. Aldığım duyuma göre şikeciler 1.300 milyon Euro teklfi etmiş.

yuh ebesinin nikahı. kalsın yerinde ya da feneve gitsin. kazmanın tekine 1.5 milyon euro verilmez

Hayrini görsünler :)

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt