Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.168
- 6.379
- 1.633
Seneye yerli olarak Koray Günter , Kaan Ayhan , Erdin Demir , Ömer Toprak , Emrah Başsan , Veysel Sarı alınmalı Hakan Çalhanoğlu için de limitler zorlanmalı .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizimkilerim sen bekle seni alacağız dediğini düşünmüyorum hatta ilgilendigimizden bile supheliyim
A2 demen şart mı imzalat sözleşmeyi a takıma koy 2 maç sonra a2 takımıyla çıkar maçlara...
Adam memleketini bırakıp niye gelsin ordada reserve takımda.
Tarık imzayı atmış yönetim ne yapmaya çalışıyor gerçekten anlamıyorum...
O da Galatasaray´i El Mahmudi El Shebbabspor mu sandi acaba?
Yok altyapida oynamam yok bilmem ne. Basel´de oynuyordun? Havan kime?
Alacaklarsa adam gibi futbolcu alsinlar, yok beceremiyorlarsa hic yapmasinlar.
Salih Veysel'den daha iyi oyuncu gelmeden de söylemiştim. FB'ye gitmesi çok sorun değil.
Bazı arkadaşlar '' Şikeciler devreye girdi diye mi Veysel kıymete bindi. '' diyor.
Sorun bu değil arkadaşlar. Niye mi?
1- Bu çocuk bizde oynamayı çok istiyor.
2- Bizde oynamak için her şeyi göze aldı. Kadro dışı kalma, baskılara boyun eğme, bizim telkinlerimiz ile alacakları için Tff'ye başvurma. Ve çocuk 1 aydır tek başına çalışıyor.
3- Biz '' Seni alacağız, merak etme. '' dedik.
Şimdi bu jeste karşılık biz ne yapmalıyız. Tabi ki çocuğa imza attırmalıyız. Biz Galatasaray'ız. Bizim geleneklerimizde bir oyuncuyu ortada bırakmak olmamalı.
Bu arada Mancini kaptanlığı Sabri ve Balta'dan aldı galiba.Kupa maçında Kaptan Burak çıktı.Bununla ilgili bir haber çıktımı?
Bu arada Mancini kaptanlığı Sabri ve Balta'dan aldı galiba.Kupa maçında Kaptan Burak çıktı.Bununla ilgili bir haber çıktımı?