Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarık-Telles/Eboue-Veysel,Salih'i stoper olarak düşünüyormudur acaba Mancini?Bana daha çok stoper topçusu izlenimi veriyor ama kendisi ben bekim diyor,en iyisi ben olacağım ülkede bek olarak diyor,bek topçusu için fazla kalın topçu,ama iyi bir stoper topçusu olabileceğini sanıyorum,neyse yerli olarak iyi hamleler oldu ara dönem için,keşke takımla çalışabilseydi bu topçular.

Koray Günter için daha bu yaz herkes Dortmund hayatta bırakmaz diyordu, şimdi fırsat ayağımıza geldi. Kesinlikle bitirmeliyiz bu transferi.

Şıracılarını toplada gel. Gereksiz insan. Futbolda bildiğin Tekşey yabancı hayranlığı. Insanların fikirlerine değer vermeyen hiç kimse hayatta başarılı olamaz. Sevgili dingil kardeşim benim

Insanlarin fikirlerine cok deger veren biriyim genelde. Ama senin fikirlerine vermem, dogru diyorsun. Agüero üst düzey degil diyen futbol sevdali birini ciddiye alacak degilim.

Ama sorun yok, bana kalan birsey degilmi?

Tam olarak ne dendi kardeş

GT-S5300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

1 2 güne kadar resmıyete dökülür dendi

Eskısehır yüz küsür milyon borcu olduğu Veysel alacaklarına karsı başvuruda bulunduğu

Tarıgın tek başına inatla ıdmanlarına devam ettıgı bununda yönetımın elını kolunu bağladığı

Alt yapıdan çıkan cocuklar için olumlu rapor vermıs sağlam

Bunun için en azından bi mıktar para kazanırız necatı ve erman ın borçlarını kapatırız falan fılan

Umut kimmis Selcuk'u yedege gönderiyor güldürmeyin. Daha önce izlemedim ama belcika 2. ligine ayak uyduramayin adam Selcuk'u simdilik kesemez. Bu yeterli referanstir bana göre. Belki kendini asar ve iyi yerlere gelir ama su an erken.

Acikcasi bir beklentim yok. Salih Dursun gibi gereksiz transfer. Özellikle Tarik Camdal geliyorsa Salih yeteneksizi niye alinir anlamis degilim.

Januzajda ayni kulüpte oynadi, Belçika yetenek dolu bir ülke.

Simdik konusmuyoruz, potansiyeli var mi soruyoruz.

Insanlarin fikirlerine cok deger veren biriyim genelde. Ama senin fikirlerine vermem, dogru diyorsun. Agüero üst düzey degil diyen futbol sevdali birini ciddiye alacak degilim.

Ama sorun yok, bana kalan birsey degilmi?

Aguero'nu alda git artık bulaşma bana. Senin gibi insanları hayatımdan uzaklaştırmakla geçti yıllarım

arkadaşlar hemen önyargı yapmayalım, adamın türkçesi daha yeterli düzeyde değil, anlatmak istediklerini tam anlamıyla ifade edemiyor gibi geldi bana

Orasi kesin zaten, Turkce'si yeterli degil.

Taraftar icin cok farketmez cikip dogru isleri yaptigi surece ama takim icinde tepki cekerse kendi zarar gorur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt