Ali Yılmaz
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 15.312
- 3.993
- 1.778
Tarıkla Veysel işi olmuş estvde soyledıler
O degılde telles ne oldu bilen yokmu
Tam olarak ne dendi kardeş
GT-S5300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tarıkla Veysel işi olmuş estvde soyledıler
O degılde telles ne oldu bilen yokmu
Şıracılarını toplada gel. Gereksiz insan. Futbolda bildiğin Tekşey yabancı hayranlığı. Insanların fikirlerine değer vermeyen hiç kimse hayatta başarılı olamaz. Sevgili dingil kardeşim benim
Tarık-Balta
Veysel-Sabri
Telles-Riera
Stoper-Dany
değişiklikleri şart.
Tam olarak ne dendi kardeş
GT-S5300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Arsenal FC - Football club - transfermarkt.co.uk
Adamların 28 kişilik kadrosunun 23'ü yabancı ve biz bu takımlarla ayni ortamda rekabet etmeye, onlara diş geçirmeye çalışıyoruz. Gerçekten de halimiz vahim. Vahimden de öte.
Umut kimmis Selcuk'u yedege gönderiyor güldürmeyin. Daha önce izlemedim ama belcika 2. ligine ayak uyduramayin adam Selcuk'u simdilik kesemez. Bu yeterli referanstir bana göre. Belki kendini asar ve iyi yerlere gelir ama su an erken.
Acikcasi bir beklentim yok. Salih Dursun gibi gereksiz transfer. Özellikle Tarik Camdal geliyorsa Salih yeteneksizi niye alinir anlamis degilim.
Insanlarin fikirlerine cok deger veren biriyim genelde. Ama senin fikirlerine vermem, dogru diyorsun. Agüero üst düzey degil diyen futbol sevdali birini ciddiye alacak degilim.
Ama sorun yok, bana kalan birsey degilmi?
23'ü de yerli olsa da kapışamayız ki.
Zaten hayal o is. Biz gidip yabanci statüsüne Hajrovic'i aldik. Sacmaliga bak.
Januzajda ayni kulüpte oynadi, Belçika yetenek dolu bir ülke.
Simdik konusmuyoruz, potansiyeli var mi soruyoruz.
Sol bekleri derken Nacho Monreal mı?
Görmemişim, benden bir adım öndesin abi. Gerçekten çok büyük potansiyel, yeni yapılanmamıza uygun, eminim scout ekibi takip ediyordur. Umarım alınır.
arkadaşlar hemen önyargı yapmayalım, adamın türkçesi daha yeterli düzeyde değil, anlatmak istediklerini tam anlamıyla ifade edemiyor gibi geldi bana