Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallah geçen sezon iyi oynadi.

Sampdorianin maçlarini artik izlemek gerekiyor.

Ben arkadaşı oyundan biliyorum sadece, forvet ve iki kanatta da oynayabiliyodu, uzun boyuna rağmen sürati driblingi gayet iyiydi. Fiziğine göre enteresan özellikleri hep dikkatimi çekmiştir. Dediğin gibi imkan buldukça takip etmek lazım aslında, teşekkürler yorum için rdas :)

Ben bu duyum islerini birakali uzun zaman oldu. Ancak kisa bir zaman once Erdin Demir'in ailesinden birine ulasma firsati buldum. Cocuga gercekten teklif yapmisiz. Ancak diger yandan bakiyorsun Tarik, Telles gibi isimler de formamizi giyecek gibi gorunuyor. Yillardan beri sol beksizlikten yakinip durduk. Fakat gorunen o ki Allah en sonunda feryadimizi duymus :)

Bazen girip konusulan muhabbetlere falan goz atiyorum forumda. Gecmis sayfalarda birileri Erdin Demir hakkinda duyum muyum yok mu diye sormus, bunu paylasmak icin girdim. Sanirim arada olmasa bile sezon sonu gelecek Erdin denen arkadas.

Vidic ile ilgili bir haber kulagina geldi mi? Sahsen en fazla onem verdigim transfer Vidic, sezon sonu bile olsa. Popescu'nun yerine yakisabilecek ender isimlerden biri.

Eskişehir forumlarında tarık ve veysel'in 1.5 m.euroya banko bizde olduğu konuşuluyor.Para sıkıntısı yüzünden birazda mecbur olduklarından bahsediliyor...Ayrıca pek inandırıcı gelmesede e.sağlam sabriyi istiyormuş, eseslilerde bayağı istekliler gelsin efendi hırslı adam diyorlar tek çekindikleri yüksek maaşı...

Birsey degil gorevimiz, ama okadar da kolay bir transfer degildir, cift haneli bonservis rakami vermekten kacamayiz..

İdealist bir hocamız var kanımca, kuracağı takım uzun vadeli ve çok iyi bir miras niteliğinde gibi görünüyor. İnanmak lazım böyle projelere, kimlere ne paralar vermedikki sonuçta

Vidic ile ilgili bir haber kulagina geldi mi? Sahsen en fazla onem verdigim transfer Vidic, sezon sonu bile olsa. Popescu'nun yerine yakisabilecek ender isimlerden biri.

Yok hicbir sey duymadim acikcasi. Mancini her ne kadar ara transfer doneminde istiyor olsa da, en gec sezon sonu muhakkak usta bir defans oyuncusu alacaklardir.

İdealist bir hocamız var kanımca, kuracağı takım uzun vadeli ve çok iyi bir miras niteliğinde gibi görünüyor. İnanmak lazım böyle projelere, kimlere ne paralar vermedikki sonuçta

Insallah olur , begendigim bir oyuncu ve bizde is yapar kesinlikle.

Eskişehir forumlarında tarık ve veysel'in 1.5 m.euroya banko bizde olduğu konuşuluyor.Para sıkıntısı yüzünden birazda mecbur olduklarından bahsediliyor...Ayrıca pek inandırıcı gelmesede e.sağlam sabriyi istiyormuş, eseslilerde bayağı istekliler gelsin efendi hırslı adam diyorlar tek çekindikleri yüksek maaşı...

Gitsin, parasını biz verelim.. çekinmesinler :)

Arkadaşlar teles işi noldu yeni bir bilgi varmı

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Seref nasilsin ? Iyisindir insallah

Transferlerden memnunmusun ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Merhaba iyiyim, sen nasilsin?

Ben transferlerden genel olarak memnunum. Ancaaak.. Bana gore hala stoper eksigimiz var. Hatta transfer donemine girerken en acil ihtiyacimizin defans oyuncusu oldugunu dusunuyordum, hala da dusunuyorum. Umarim iyi bir stoper takviyesi yaparlar.

Dogru estvde soyledıler 1750 diretıyormus es es

Tarik ve Veysel konusunda bizim elimize muhtac bir durumda Eskisehir. Bize gecmis transferlerden dolayi borclari var. Ayrica Veysel ve Tarik'in sozlesmeleri sezon sonu bitiyor ve oyuncularin bedava gitmesini istemeyeceklerdir. Ayrica bildigim kadariyla Veysel, Eskisehirspor'a alacaklari icin dava acmis durumda.. Yani sizin anlayacaginiz Eskisehirspor'un eli kolu bagli durumda. :)

30 Marttan sonra açıklansa bu sefer de Cumhurbaşkanlığı seçimi var.

Ondan sonra 2015 genel seçimler var.O zaman hiçbir şey yapmayalım hep seçim var.Bu zamana kadar olimpiyat zırvasıyla beklettiler.2 sene geçti bu sefer seçim zırvasıyla 2 sene daha mı bekletecekler ?

fenere sağlam bi kıyak bekliyorum bunlardan ben

Merhaba iyiyim, sen nasilsin?

Ben transferlerden genel olarak memnunum. Ancaaak.. Bana gore hala stoper eksigimiz var. Hatta transfer donemine girerken en acil ihtiyacimizin defans oyuncusu oldugunu dusunuyordum, hala da dusunuyorum. Umarim iyi bir stoper takviyesi yaparlar.

Iyiyim tesekkur ederim. Bu forumda ki cogu arkadas gibi sende hakli olarak defans istiyosun. Beklemedeyiz bizde ancak yabanci oyuncu yollamadan kimseyi alabilecek durum da degiliz ne yazikki. Insallah su Dany den falan kurtulabiliriz en yakin zaman da.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt