Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
taraftarlardan biri brumayı ziyaret etmiş.bruma biraz iyi gibi.dizi izliyomuş bruma:DD

Geçen gün yeni kararla UEFA'nın direk ulusal federasyonlara karışma hatta başkan atama yetkisine sahip olduğundan bahsedildi. Doğruysa Galatasaray'ın tehditleri daha gerçekci olacaktır. :)

o apayrı bir konu ama tff yazın olur da yabancı sayısını yeniden düzenlerse , bunun ardından bir klüp tahkime "2012 yılında yapılan duyuruya göre 2014-2015 sezonunda 5+0+3 kuralının geçerli olacağı belirtilmiş ancak daha sonradan değiştirilmiştir" tarzı bir itirazla giderse büyük ihtimalle tahkim tffnin son düzenlemesini bozar

Çeptalk

o apayrı bir konu ama tff yazın olur da yabancı sayısını yeniden düzenlerse , bunun ardından bir klüp tahkime "2012 yılında yapılan duyuruya göre 2014-2015 sezonunda 5+0+3 kuralının geçerli olacağı belirtilmiş ancak daha sonradan değiştirilmiştir" tarzı bir itirazla giderse büyük ihtimalle tahkim tffnin son düzenlemesini bozar

Çeptalk

Evet bir de bu var. :S Peki 2 yıllık karar verme hakkı yasal olarak var mı ki? Yani 5+0+3 olayı kağıtta değilde sözde anlaşılmış olabilir mi?

Evet bir de bu var. :S Peki 2 yıllık karar verme hakkı yasal olarak var mı ki? Yani 5+0+3 olayı kağıtta değilde sözde anlaşılmış olabilir mi?

bu tff yasaları veya düzenlemeleri cumhurbaşkanı onayından geçip resmi gazetede falan yayınlanmıyor tabi iç hukuku nedir bilmiyorum hoş gerçekten değiştirmek isteseler illa ki bir kılıfa uydurabilirler de bu 2 senelik karar klüplerin beraber aldığı bir karar falan diyordu tff, hoş bizimkiler buna o zaman nasıl ses etmedi o da ayrı bir konu

Çeptalk

bu tff yasaları veya düzenlemeleri cumhurbaşkanı onayından geçip resmi gazetede falan yayınlanmıyor tabi iç hukuku nedir bilmiyorum hoş gerçekten değiştirmek isteseler illa ki bir kılıfa uydurabilirler de bu 2 senelik karar klüplerin beraber aldığı bir karar falan diyordu tff, hoş bizimkiler buna o zaman nasıl ses etmedi o da ayrı bir konu

Çeptalk

Bizimkiler ses etmiştir de siyaset işin içinde olunca çok da umursandığımızı sanmıyorum :) Evet istenirse bir şekilde kılıfına uydurulur, neler uyduruldu. Ama istenirse..

Stoper transferi benim icin cok surpriz olur, pek ihtimal vermiyorum bu devre arasi icin. Zaten 10 gun falan kaldi.

KAP'a bildirdiğimiz transferi bile en erken 15 günde açıklayabiliyoruz, o yüzden yeni transfer olacağını sanmam. Esas önemli olan acaba yabancı gönderebilecek miyiz, ben artık onun derdindeyim.

Eyvah eyvah Sinan Engin ''Salih Dursun 5 Bruma eder, harika oyuncu'' dedi

En azından ön protokol filan imzalansa çok iyi olur. Çünkü DK fiyatların baya artmasına sebep olacak. Özellikle gelecek vaadeden oyuncular için..

Evet oyle bir problem bizi bekliyor, tabiki takip ettigimiz oyunculari DK 2014 de olup olmamasi onemli bu durumda..

Telles halen niye resmen alinmadi. Al iste.. lisansi sonra cikartarsin...

Telles - Endogan - Veysel - Tarık bunlarıda alıp transferi kapatırız diye düşünüyorum...

Fernando Muslera

Emmanuel Eboue - Gökhan Zan - Semih Kaya - Alex Telles

Felipe Melo

Selcuk Inan - Emre Colak

Wesley Sneijder

Burak Yilmaz - Didier Drogba

Eray Iscan, Salih Dursun, Hakan Balta, Yekta Kurtulus, Ibrahim Coskun Umut Gündogan, Umut Bulut

Mevcut kadro´dan kurabildigim en iyi kadro. Gecen seneki 4-3-1-2 sistemine gecmek zorundayiz eger dogru dürüst kanat oyunculari gelmese ki gecen senenin canimizi yakan bölgelerde ( Hamit Altintop orta saha ve Albert Riera sol bek ) iyi hamleler yapmis oluruz. Yedekler de idare eder. Veysel Sari, Tarik Camdal tarzinda oyuncular gelse fena olmaz en azindan Hakan Balta´yi cikaririz. Izet Hajrovic Sneijder´in yoklugunda oynar, zaaten kendisi forvet arkasi en maksimum katkiyi saglayabilir.

Veysel Sari/Tarik Camdal arti iyi bi stoper gelse, Gökhan Zan´i yedege cekip, stoperi ilk 11´e mont edip, Emmanuel Eboue´nin yerine Veysel Sari´yi veya Tarik Camdal´i koyabiliriz.

Düsünceleriniz ?

Fernando Muslera

Felipe Melo

Selcuk Inan - Emre Colak

Wesley Sneijder

Eray Iscan, Salih Dursun, Hakan Balta, Yekta Kurtulus, Ibrahim Coskun Umut Gündogan, Umut Bulut

Mevcut kadro´dan kurabildigim en iyi kadro. Gecen seneki 4-3-1-2 sistemine gecmek zorundayiz eger dogru dürüst kanat oyunculari gelmese ki gecen senenin canimizi yakan bölgelerde ( Hamit Altintop orta saha ve Albert Riera sol bek ) iyi hamleler yapmis oluruz. Yedekler de idare eder. Veysel Sari, Tarik Camdal tarzinda oyuncular gelse fena olmaz en azindan Hakan Balta´yi cikaririz. Izet Hajrovic Sneijder´in yoklugunda oynar, zaaten kendisi forvet arkasi en maksimum katkiyi saglayabilir.

Veysel Sari/Tarik Camdal arti iyi bi stoper gelse, Gökhan Zan´i yedege cekip, stoperi ilk 11´e mont edip, Emmanuel Eboue´nin yerine Veysel Sari´yi veya Tarik Camdal´i koyabiliriz.

Düsünceleriniz ?

Emre Çolak'ı geçerim. Gündoğan'ın daha yararlı olacağını düşünüyorum. Emre gibi kendini yıldız sanıp şımaran ve tek bildiği kendi etrafında dönmek olan oyunculardan sıkıldım artık. Ama yine de bu sistemi kullanmak yerine 3-5-2 üzerine düşerdim. Daha doğrusu 3-(2+3)-2. Ofans 3'lünün ortasındaki Sneijder'in ise daha çok ileri çıkması hücum yönünde katkı sağlayacaktır. Tabii ki bu düşüncem Izet ve Alex'in hızlı ve sürekli oyuncular olduğunu varsayarak geçerli.

İki taktik de Bayern gibi kanatları mükemmel olan takımlarda işe yaramayacaktır gerçi. Gün gelecek 4-5-1 olacaktır diziliş. En iyisini zaman ve hoca gösterecek..

Fernando Muslera

Felipe Melo

Selcuk Inan - Emre Colak

Wesley Sneijder

Düsünceleriniz ?

Hoca 3-5-2'den vazgeçmez. Bunu ümit ediyorsunuz anlıyoruz ama bence bundan sonra kafanızda kadro kurarken 3-5-2 kurun.

Sağolsun Mancini beni dinliyor :D Bas bas bağırdım 3-5-2 diye ve en sonunda geldi. Çok canlar yakacak bu sistem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt