- 2 Temmuz 2011
- 138.478
- 59.106
- 5.488
taraftarlardan biri brumayı ziyaret etmiş.bruma biraz iyi gibi.dizi izliyomuş bruma
D
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten demek istediğim kaldırılması için itirazların gelmesi. Anadolu takımları bile rahatsız. Tabii ki baş edemeyeceklerdir. Ama yine de insan çekiniyor bu durumdan, ya 5+0+3 olursa. :S
Geçen gün yeni kararla UEFA'nın direk ulusal federasyonlara karışma hatta başkan atama yetkisine sahip olduğundan bahsedildi. Doğruysa Galatasaray'ın tehditleri daha gerçekci olacaktır.![]()
o apayrı bir konu ama tff yazın olur da yabancı sayısını yeniden düzenlerse , bunun ardından bir klüp tahkime "2012 yılında yapılan duyuruya göre 2014-2015 sezonunda 5+0+3 kuralının geçerli olacağı belirtilmiş ancak daha sonradan değiştirilmiştir" tarzı bir itirazla giderse büyük ihtimalle tahkim tffnin son düzenlemesini bozar
Çeptalk
Evet bir de bu var. :S Peki 2 yıllık karar verme hakkı yasal olarak var mı ki? Yani 5+0+3 olayı kağıtta değilde sözde anlaşılmış olabilir mi?
bu tff yasaları veya düzenlemeleri cumhurbaşkanı onayından geçip resmi gazetede falan yayınlanmıyor tabi iç hukuku nedir bilmiyorum hoş gerçekten değiştirmek isteseler illa ki bir kılıfa uydurabilirler de bu 2 senelik karar klüplerin beraber aldığı bir karar falan diyordu tff, hoş bizimkiler buna o zaman nasıl ses etmedi o da ayrı bir konu
Çeptalk
Stoper transferi benim icin cok surpriz olur, pek ihtimal vermiyorum bu devre arasi icin. Zaten 10 gun falan kaldi.
En azından ön protokol filan imzalansa çok iyi olur. Çünkü DK fiyatların baya artmasına sebep olacak. Özellikle gelecek vaadeden oyuncular için..
Stoper transferi benim icin cok surpriz olur, pek ihtimal vermiyorum bu devre arasi icin. Zaten 10 gun falan kaldi.
Ben bu gelecek yerlilerden başka transfer beklemiyorum.
Telles - Endogan - Veysel - Tarık bunlarıda alıp transferi kapatırız diye düşünüyorum...
Fernando Muslera
Emmanuel Eboue - Gökhan Zan - Semih Kaya - Alex Telles
Felipe Melo
Selcuk Inan - Emre Colak
Wesley Sneijder
Burak Yilmaz - Didier Drogba
Eray Iscan, Salih Dursun, Hakan Balta, Yekta Kurtulus, Ibrahim Coskun Umut Gündogan, Umut Bulut
Mevcut kadro´dan kurabildigim en iyi kadro. Gecen seneki 4-3-1-2 sistemine gecmek zorundayiz eger dogru dürüst kanat oyunculari gelmese ki gecen senenin canimizi yakan bölgelerde ( Hamit Altintop orta saha ve Albert Riera sol bek ) iyi hamleler yapmis oluruz. Yedekler de idare eder. Veysel Sari, Tarik Camdal tarzinda oyuncular gelse fena olmaz en azindan Hakan Balta´yi cikaririz. Izet Hajrovic Sneijder´in yoklugunda oynar, zaaten kendisi forvet arkasi en maksimum katkiyi saglayabilir.
Veysel Sari/Tarik Camdal arti iyi bi stoper gelse, Gökhan Zan´i yedege cekip, stoperi ilk 11´e mont edip, Emmanuel Eboue´nin yerine Veysel Sari´yi veya Tarik Camdal´i koyabiliriz.
Düsünceleriniz ?
Fernando Muslera
Emmanuel Eboue - Gökhan Zan - Semih Kaya - Alex Telles
Felipe Melo
Selcuk Inan - Emre Colak
Wesley Sneijder
Burak Yilmaz - Didier Drogba
Eray Iscan, Salih Dursun, Hakan Balta, Yekta Kurtulus, Ibrahim Coskun Umut Gündogan, Umut Bulut
Mevcut kadro´dan kurabildigim en iyi kadro. Gecen seneki 4-3-1-2 sistemine gecmek zorundayiz eger dogru dürüst kanat oyunculari gelmese ki gecen senenin canimizi yakan bölgelerde ( Hamit Altintop orta saha ve Albert Riera sol bek ) iyi hamleler yapmis oluruz. Yedekler de idare eder. Veysel Sari, Tarik Camdal tarzinda oyuncular gelse fena olmaz en azindan Hakan Balta´yi cikaririz. Izet Hajrovic Sneijder´in yoklugunda oynar, zaaten kendisi forvet arkasi en maksimum katkiyi saglayabilir.
Veysel Sari/Tarik Camdal arti iyi bi stoper gelse, Gökhan Zan´i yedege cekip, stoperi ilk 11´e mont edip, Emmanuel Eboue´nin yerine Veysel Sari´yi veya Tarik Camdal´i koyabiliriz.
Düsünceleriniz ?