Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihle umut akşam oynayacaklar mı?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kaleciler: Muslera,Aykut??

Sağ bek:Eboue,Salih??

Stoper:Chedjou, Semih?, Zan??

Sol bek: Telles, Balta??

Orta saha: Sneijder, Melo, Selçuk, Umut G?

Kanatlar: Amrabat?, Hajrovic, Endoğan??

Forvet: Drogba

Stoper, kanat ve forvet eksikliği göze batıyor.

Eğitim şart.

Aykut: Cöp+

Salih: Cöp

Zan: Cöp

Balta: Cöp+

Umut: Cöp

Amrabat: Cöp+

Tabi Umut icin erken konusmamak gerekir ama gecmisi umut verici degil acikcasi. PTT de izlemem genelde. Hayirlisi.

Oha biz de iyi enayiyiz yav sene sonu bedava almak varken

Enayilik değil kardeşim, duyarlılık. Hani bize '' Etik davranmıyorsunuz, oyuncularımızı ayartıyorsunuz. '' diyorlar. Biz de gayet etik davranıp sezon sonu beleş almak varken kulübü ile görüşüyoruz.

Transferin diğer boyutu da şu. Manchini hem Veysel hem de Tarık'ı şu an kadroda görmek istiyor. Hem etik davranmak hem de Hoca'nın isteğini yerine getirmek için uğraşıyoruz.

şu Riera nın taktik ve ayak hakimiyetini bana anlatır mısnız ? ya ben izliyorum sizin anlattığını gibi iyi oynayan bir adam göremiyorum

mesela leş denilen Hajrovic bile 2 maçında 3 tane pası hala aklımda

Enayilik değil kardeşim, duyarlılık. Hani bize '' Etik davranmıyorsunuz, oyuncularımızı ayartıyorsunuz. '' diyorlar. Biz de gayet etik davranıp sezon sonu beleş almak varken kulübü ile görüşüyoruz.

Transferin diğer boyutu da şu. Manchini hem Veysel hem de Tarık'ı şu an kadroda görmek istiyor. Hem etik davranmak hem de Hoca'nın isteğini yerine getirmek için uğraşıyoruz.

Stoper gelecek mi peki duyum varmı :D

Bu arada Man Utd, Juan Mata icin 44 milyon euro luk teklif yapmaya hazirlaniyor

Astori gelsin her şey tamamlansın.

914820_Galatasaray_SK.jpg

şu Riera nın taktik ve ayak hakimiyetini bana anlatır mısnız ? ya ben izliyorum sizin anlattığını gibi iyi oynayan bir adam göremiyorum

mesela leş denilen Hajrovic bile 2 maçında 3 tane pası hala aklımda

Riera savruk bi oyuncu değil zeki ayrıca caner uğur boral gibi değil diyelim.. Onu demek istiyorlar sanırım.. Kalsın mı dersen kesinlikle hayır derim oda ayrı tabi..

Stoper gelecek mi peki duyum varmı :D

İtalya ve Brezilya'da ilgilenilen adaylar var. Adını yazamadığım ( Rhodolfo mu ne ) sadece medyaya yem olarak servis edildi. İtalya'da ise Astori gündemdeydi ama olmayacak gibi duruyor. Şu an İtalya'da 2, Brezilya'da 2 aday var. Özellikle Brezilya'lı aday üzerinde duruluyor ama o ismi almak zor. ( Alex transferi için bile bizi nasıl zorladılar. ) Büyük ihtimal stoperimiz İtalya'dan gelecek. Önümüzdeki hafta stoper transferi ile ilgili hareketli günler geçirebiliriz.

Hoca salihi sag bek oynatmıcak mecbur kalmadıkca ahanda buraya yazıyorum stoper ve ön liberoda degerlendiricek

İtalya ve Brezilya'da ilgilenilen adaylar var. Adını yazamadığım ( Rhodolfo mu ne ) sadece medyaya yem olarak servis edildi. İtalya'da ise Astori gündemdeydi ama olmayacak gibi duruyor. Şu an İtalya'da 2, Brezilya'da 2 aday var. Özellikle Brezilya'lı aday üzerinde duruluyor ama o ismi almak zor. ( Alex transferi için bile bizi nasıl zorladılar. ) Büyük ihtimal stoperimiz İtalya'dan gelecek. Önümüzdeki hafta stoper transferi ile ilgili hareketli günler geçirebiliriz.

hacı abi sen kimsin bu arada. (Geçmiş mesajlarda açıkladıysan kusura bakma.)

Bu yazdıklarını bilmeyeni dövüyorlar forumda :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt