Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alex Telles´in neresini begenmiyorsunuz ?

FIFA14´de Overall´u düsük olmasini mi ?

Bizim ligde Caner Erkin en iyi sol bek´i diye geciniyor, siz gelip burada Brezilya Ligin ( bizim Ligden üstün oldugunu düsüniyorum ) son senenin en iyi sol bek´ine burun kiviriyorsunuz. Öyle Aurelien Chedjou gibi cakma mansetlerde secilmedi, Brezilya Ligin resmi sitesinden secildi oyuncu ve antrenörler tarafindan.

@Cannoruc: Eskişehirspor yönetimi Galatasarayla, Veysel ve Tarık için büyük ölçüde anlaştı.

Galatasaraylı Biri ‏@ya1905gs39 Min.

BİLGİ | Yönetim Riera'nın sezon sonuna kadar alacağı parayı verip sözleşmeyi fesih edecekmiş.Cuma günü gelişme olabilir.

Galatasaraylı Biri ‏@ya1905gs11 Min.

Riera'nın disiplinsiz davranışları Amrabat'ın inadı yüzünden bu formül bulunmuş.

Galatasaraylı Biri ‏@ya1905gs7 Min.

Amrabat'a teklif çok ama kalmak istiyor inatla.Umarım orta yol bulunur yollanır.

şu iki gereksiz ve danyden kurtulsak transfer yapmış kadar sevinirim.

Yigit Karagozz'u Cristian Baroni gorevlendirmis olabilir :D baska mantikli bir aciklama bulamadim.

Birader senin görüşlerinle,benim veya başkasının görüşleri aynı değil.

herkesin görüşüne saygı göstereceksin. ne yazsak kendi kendine triplere giriyorsun.

Bu forumda her maçtan sonra:

Riera koçumsun.

Koçum matadorum.

Adam ben futbolcuyum diye bas bas bağırıyor sözlerini her maçtan sonra bu forumda görüyorum arkadaşım. neyse ceza yiyeceğiz şimdi.

Kardeşim yoklukta gideri var diye bir söz vardır..Bir manita bulursun az eli yüzü düzgündür idareten takılırsın ama gönlünde yer edinmez..İşte Riera da böyleydi şimdi taş gibi hatun bulduk(Alex Telles..:D ) Eğer huyu suyu iyi çıkarsa ömürlük manitan olur..:D Hesap bu kadar basit...

Taraftarlar kulübün iyiliğini düşünüyor, doğal olarak da o parayı haketmediğini düşünecekleri oyuncu hakkında olumsuz görüşte bulunmaları gayet normal bana kalırsa. Çok kasma, millet istediğini yazsın. Sonuçta hiçbirimiz birbirimizden üstün değiliz burada, girip yazışıyoruz yani bu kadar basit. Sanki yazdıklarımızı oyuncular ve yönetim mi okuyor?

Maliyet hesabi yapmak bizim isimize yaramaz. O maliyet hesaplari yuzunden yonetime ne kufurler ediliyor gormuyor musun? Bize yakisan teknik durumlarini tartismak. Her futbolcu elestirilir, Bu takimdan fatih terim gonderildi herkes gonderilebilir. Yok ona uzuluyorum yok bunun maliyeti. Biraz birbirimize biseyler kazandirabilecegimiz yorumlar yapabilsek seviyeyi ust tarafa ceksek bilgilensek fena mi olur!

Miranda'yı Sochaux'daki halini bilirim Fransa ligi özetlerinde iğrençti hala da kötü bence adı var Miranda'nın...

Dante de vasattır bence...

Galatasaraylı Biri ‏@ya1905gs39 Min.

BİLGİ | Yönetim Riera'nın sezon sonuna kadar alacağı parayı verip sözleşmeyi fesih edecekmiş.Cuma günü gelişme olabilir.

Galatasaraylı Biri ‏@ya1905gs11 Min.

Riera'nın disiplinsiz davranışları Amrabat'ın inadı yüzünden bu formül bulunmuş.

Galatasaraylı Biri ‏@ya1905gs7 Min.

Amrabat'a teklif çok ama kalmak istiyor inatla.Umarım orta yol bulunur yollanır.

Herkes rahat olsun. 2 gün önce söylemiştim. Day, Riera ve Amrabat transfer dönemi bitmeden gönderilecek. İlk başta kasadan para çıkmadan nasıl gönderebiliriz diye çalışılıyor. Hiç bir şey olmasa zarar bile göze alınıp gönderilecekler.

Bu nasil bi inat´dir ya.

Nordin Amrabat niye gitmek istemiyor anlamiyorum. Para desen bizim verdigimiz 1 Milyon´un üstünde ödeyen kulüpler kesin var. Galatasaray sevgisi desen, zorla kalmak istemez, yolumuzu kesmeye calismaz.

Hadi Dany´yi anliyorum. Iyi para aliyor, rahat rahat isini yapiyor. Hata yapsada dünya umrunda degil.

Birader senin görüşlerinle,benim veya başkasının görüşleri aynı değil.

herkesin görüşüne saygı göstereceksin. ne yazsak kendi kendine triplere giriyorsun.

Sen bana hangi solbekte guc kaybedecegimizi acikla bende burada triplere girmeyeyim olur mu :( goruslere daima saygim var ama olmayan bir solbek'e nasil saygi gostereyim yada nasil destekleyeyim..

Lutfen! BILINCLENELIM

Kardeşim yoklukta gideri var diye bir söz vardır..Bir manita bulursun az eli yüzü düzgündür idareten takılırsın ama gönlünde yer edinmez..İşte Riera da böyleydi şimdi taş gibi hatun bulduk(Alex Telles..:D ) Eğer huyu suyu iyi çıkarsa ömürlük manitan olur..:D Hesap bu kadar basit...

oyyyyşş ağzına sağlık hazı abi:D

Riera derhal satilmali.

senelik 3m euro çöpe gidiyor, adam maçda 1-2 iyi orta verdi diye kalmamali.

Nike, turkcell, ulker, garanti bankasi,coca cola, arko, surat kargo , thy , , Sarar, teknosa ve opet futbol federasyonunun sponsorlari ve resmi tedarikcileri .lig tv ise yayinci kurulus .federasyona akan para musluklari kesilirse gerekli cezalar daha cabuk verilecek ve adalet ayrimcilik daha cabuk sona erecektir. Bu yuzden bu kurumlari boykot etmeye kac renktasim evet der. Yürüyüşlerden , twitterda tt olmaktan daha buyuk ses getirecek bu organizasyona destek olacak taraftar grubumuz olusumumuz yok mudur ? Tek basimiza ses getirmez ama toplu olursa bu kirli duzene en buyuk darbe vurulur.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen bana hangi solbekte guc kaybedecegimizi acikla bende burada triplere girmeyeyim olur mu :( goruslere daima saygim var ama olmayan bir solbek'e nasil saygi gostereyim yada nasil destekleyeyim..

Lutfen! BILINCLENELIM

saygım var diyorsunda ben attığın mesajlarından pek göremiyorum bunu.

Rieradan bahsediyorum.

Amrabat in gitmemesi kendi acisindan gayet dogal.

Cunku onu isteyen kulubler bizden kucuk takimlar, yani o da soyle dusunuyor:

-Ben Galatasaray dan ayrilirsam geri donmem cok zor.

-Ben gidecegim takimda iyi bir performans gosteremem se bundan sonra daha bu seviyelere geri gelemem, ve kucuk takimlarda kalacam diye endisesi var.

-Ayrica bizden tamamen ayrilirsa maddi acidan da bizdeki kadar para kazanamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt